Pro surfing στην Ελλάδα με την Caroline Marks και τον Νικόλα Πλυτά

Gazzetta team
Pro surfing στην Ελλάδα με την Caroline Marks και τον Νικόλα Πλυτά

bet365

Surfing sessions για την 15χρονη Αμερικανίδα surfer με τις ελληνικές ρίζες και τον Νικόλα Πλυτά στα κύματα της Ελλάδας.

H δύο φορές πρωταθλήτρια του US Open (ISA και NSSA), Caroline Marks, εξερευνά τις οικογενειακές της ρίζες στην Ελλάδα κυνηγώντας κύματα με τον Νικόλα Πλυτά. Εδώ και πολλά χρόνια η Caroline ήθελε να επισκεφτεί και πάλι την αυλή της γιαγιάς της. Τελικά η νεαρή surfer από τη Φλόριντα των Η.Π.Α. έκανε το όνειρό της πραγματικότητα και επισκέφθηκε τον τόπο καταγωγής της, την Κρήτη και την περίφημη παραλία Λαγκούβαρδος στη Μεσσηνία, δοκιμάζοντας αυτό που ξέρει να κάνει καλά.
«O λόγος που ήρθα στην Ελλάδα είναι γιατί η γιαγιά μου ήταν από εδώ και δυστυχώς απεβίωσε πέρσι», μας λέει η Caroline. «Πραγματικά με ωθούσε και μου έδινε κίνητρο για να κάνω surf. Ήμουν πολύ δεμένη μαζί της και ήθελα να έρθω στην Ελλάδα και να κάνω surf προς τιμήν της.» Από την πλευρά του, ο Νικόλας Πλυτάς, ο πλέον κατάλληλος άνθρωπος σε ρόλο ξεναγού για τα ιδανικά surf spots της Ελλάδας, δήλωσε: «Η παραμονή της Caroline στην Ελλάδα ήταν μια αξέχαστη εμπειρία για εμένα. Χάρηκα πολύ που και εκείνη πραγματοποίησε την επιθυμία της για το ταξίδι αυτό μαζί μου αλλά και εγώ που μοιράστηκα μαζί της όμορφες στιγμές δαμάζοντας τα ελληνικά κύματα.»
Όπως συμβαίνει στα περισσότερα surf trips, οι συνθήκες δεν ήταν ιδανικές. «Για να βρεις τα καλύτερα κύματα χρειάζεται υπομονή και αγάπη γι’ αυτό που κάνεις. Η Ελλάδα είναι ένα πραγματικά μοναδικό μέρος για surf και είμαι πολύ ευτυχισμένη που έκανα αυτό το ταξίδι. Νομίζω πως η γιαγιά μου θα ήταν πολύ περήφανη.» To πάθος της Caroline για το surf είναι ενδεικτικό των ανθρώπων που έχουν ένα ιδιαίτερο δέσιμο με το νερό, όμως το ταλέντο και η αφοσίωση της την κάνουν πραγματικά να ξεχωρίζει.
Αναπολώντας αυτό το ταξίδι, η Caroline συνεχίζει να κοιτάει μπροστά: «Ούτως ή άλλως, για να καταλάβεις που πρέπει να πας, πρέπει να ξέρεις από πού έρχεσαι.»

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα