Στη Νέα Ιωνία Βόλου το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταεκβοντό

Gazzetta team
Στη Νέα Ιωνία Βόλου το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταεκβοντό

bet365

Με τη συμμετοχή 324 αθλητών και αθλητριών από 107 σωματεία θα διεξαχθεί το Σάββατο και τη Κυριακή, 25 – 26 Φεβρουαρίου στη Νέα Ιωνία Βόλου το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταεκβοντό Νέων Ανδρών και Νέων Γυναικών.

Ουσιαστικά, πρόκειται για την πρώτη μεγάλη πανελλήνια διοργάνωση του αθλήματος το 2017 και ως εκ τούτου το ενδιαφέρον αναμένεται μεγάλο για το κοινό της Μαγνησίας που θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει πλούσιο συναγωνισμό σε όλες τις κατηγορίες σωματικού βάρους τόσο σε άνδρες όσο και σε γυναίκες.
Δικαίωμα συμμετοχής έχουν αθλητές και αθλήτριες που έχουν γεννηθεί από το 1997 έως και το 2001 και είναι κάτοχοι κόκκινης ζώνης.
Μία ακόμα χρονιά ξεκινάει για το άθλημα μας με πολύ μεγάλο αριθμό αθλητών και αθλητριών, κλασική απόδειξη της σπουδαίας δουλειάς που συντελείται τα τελευταία χρόνια από σωματεία και προπονητές σε πανελλαδική κλίμακα.
Το πρωτάθλημα θα φιλοξενηθεί στο κλειστό γυμναστήριο της Νέας Ιωνίας Βόλου με ώρα έναρξης και τις δύο ημέρες 09:00πμ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα