Freezerunning με τον Jason Paul στη Βόρεια Κίνα! (vid)

Gazzetta team
Freezerunning με τον Jason Paul στη Βόρεια Κίνα! (vid)

bet365

Ο Γερμανός Jason Paul φορά τα πιο ζεστά του ρούχα και σε ρόλο Mr.Freeze κάνει παγωμένο freerunning στην πιο ψυχρή πόλη του κόσμου.

Πρόσφατα τον είδαμε να εμπνέεται από τον Jackie Chan και να τρέχει για να προλάβει την πτήση του στο αεροδρόμιο του Μονάχου. Με αυτόν τον ιδιαίτερο τρόπο, ο Γερμανός αθλητής μετέτρεψε έναν από τους μεγαλύτερους επιβατικούς σταθμούς της Ευρώπης στο δικό του urban playground.

Τώρα ο 23χρονος Γερμανός freerunner, Jason Paul, μεταφέρεται από τη γενέτειρά του στο παγωμένο σκηνικό της Βόρειας Κίνας για ένα εντυπωσιακό freezerunning project. Με λίγα λόγια μιας και οι εικόνες μιλούν από μόνες τους, ο Jason Paul έφερε τα skills του στη βόρεια Κινέζικη πόλη Χαρμπίν μετατρέποντας το freerunning σε freezerunning! Φορώντας τα πιο ζεστά ρούχα και καρφιά στα παπούτσια του, ο Mr. Freeze κάνει slide και «πετάει» πάνω από μια πόλη που βρίσκεται στα σύνορα με τη Σιβηρία, αντιμετωπίζοντας θερμοκρασίες που αγγίζουν τους -25°C.

Και γιατί διάλεξε αυτή την πόλη; Επειδή φιλοξενεί ένα από τα πιο cool φεστιβάλ στη Γη: Κάθε χρόνο, καλλιτέχνες από όλο τον κόσμο μαζεύονται στην Χαρμπίν για να δημιουργήσουν μια ολόκληρη πόλη -με παλάτια και γλυπτά- από τεράστια κομμάτια πάγου. Ένα πραγματικό βασίλειο για τον pro freerunner, Jason Paul. Τη νύχτα, η Χαρμπίν ξαναζωντανεύει κάτω από ένα πολύ διαφορετικό φως. Η καλύτερη αφορμή για να βγάλει ο Jason ένα special night run!

«Είχα δει εντυπωσιακές εικόνες από το Χαρμπίν στο Διαδίκτυο», εξηγεί ο Γερμανός αθλητής. «Ένα απίθανο playground για κάθε freerunner. Δεν είχα σκοπό να χρησιμοποιήσω τη μοναδική αυτή πόλη μόνο ως ένα ωραίο σκηνικό για εντυπωσιακές εικόνες. Η ιδέα ήταν να πάω το freerunning στο επόμενο επίπεδο, δείχνοντας τρικ και χορογραφίες που μπορούν να γίνουν μόνο στον πάγο.»

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα