Πρώτος σκόρερ ο Γούνας, σούπερ εμφάνιση από τον Βλαχόπουλο! (vid)

Αργυρώ Γιαννουδάκη
Πρώτος σκόρερ ο Γούνας, σούπερ εμφάνιση από τον Βλαχόπουλο! (vid)

bet365

Η Σαβόνα παραχώρησε ισοπαλία στην έδρα της, 16-16, στην Τορίνο, στο μεταξύ τους ματς της 16ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Α1 Ανδρών της Ιταλίας, με τον Αλέξανδρο Γούνα να πετυχαίνει 5 γκολ και να ανεβαίνει στην πρώτη θέση των σκόρερ και τον Άγγελο Βλαχόπουλο να χαρίζει τη νίκη στην Ποζίλιπο στην εκπνοή της αναμέτρησης με τη Νάπολη.

Ο Γούνας, ο οποίος "πυροβολεί" κατά ριπάς σε κάθε παιχνίδι της ομάδας του, έφτασε τα 45 γκολ στο καμπιονάτο και ανέβηκε στην πρώτη θέση του πίνακα των σκόρερ, μαζί με τον Πέτκοβιτς της BPM Sport Management (επίσης 45). Ο Τζιορτζέτι της Κανοτιέρι Νάπολι ακολουθεί με 41.

Στο μεταξύ ο Άγγελος Βλαχόπουλος με γκολ που πέτυχε λίγα δευτερόλεπτα πριν από τη λήξη της εκτός έδρας αναμέτρησης της Ποζίλιπο, της χάρισε τη νίκη με 6-5 κόντρα στη Νάπολη. Το γκολ ξεσήκωσε έξαλλους πανηγυρισμούς από τους φίλους της Ποζίλιπο, οι οποίοι μόλις λίγα λεπτά νωρίτερα είχαν προφανώς ξεγράψει την υπόθεση νίκη στο μυαλό τους.

H Ποζίλιπο είναι στην 5η θέση της βαθμολογίας με 28 βαθμούς πλησιάζοντας στους 4 την Νάπολη, έπειτα από το τελευταίο αποτέλεσμα, ενώ η Σαβόνα βρίσκεται στην 6η με 26 βαθμούς.

 

Τελευταία Νέα