Συζυγικό καβγαδάκι Γελένα - Νόβακ live on camera! (vid)

Αργυρώ Γιαννουδάκη
Συζυγικό καβγαδάκι Γελένα - Νόβακ live on camera! (vid)

bet365

Η Γελένα Τζόκοβιτς κατσάδιασε άθελα της σε Live μετάδοση στο Facebook, τον σύζυγος της Νόβακ Τζόκοβιτς, όταν εκείνος της ζήτησε το τηλέφωνο που κατέγραφε την προπόνηση του.

Η Γελένα κατέγραψε ένα βίντεο 12 λεπτών σε ζωντανή μετάδοση στο Facebook, το οποίο παρακολουθούσαν 7 εκατομμύρια fan του Nόλε.

Ολοκληρώνοντας την προπόνηση ο Σέρβος πλησίασε τη σύζυγο του και της ζήτησε την κάμερα, λέγοντας της «Όχι, θέλω να πάρω την κάμερα, είναι ωραία. Με κάνει να νιώθω πιο άνετα και πιο φιλικός υποθέτω».

Η επίπληξη της συζύγου του, η οποία δεν είχε καταλάβει ότι δεν είχε κλείσει το Live ήταν άμεση: «Που είναι οι τρόποι σου; Σε ευχαριστώ, αγάπη μου σε ευχαριστώ. Είναι αυτός ο σωστός τρόπος να το λες;»

Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα η όμορφη Γελένα αντιλαμβάνεται ότι το live συνεχίζεται και χαρίζει στην κάμερα ένα... κοντινό με μία έκφραση πλήρους αμηχανίας.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα