Έτοιμος για το... ντέρμπι του Κυπέλλου ο Ολυμπιακός

Gazzetta team
Έτοιμος για το... ντέρμπι του Κυπέλλου ο Ολυμπιακός

bet365

Μετά την εκτός έδρας νίκη κόντρα στην Όρβοσι για την 6η αγωνιστική του LEN Champions League ο Ολυμπιακός στρέφει την προσοχή του στον προημιτελικό του Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό.

Έτοιμος για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας στο πόλο την Τετάρτη είναι ο Ολυμπιακός, όπως δήλωσαν και οι Θοφωρής Βλάχος, Βαγγέλης Δελακάς.

Θοδωρής Βλάχος: «Κόντρα στον Παναθηναϊκό, θέλουμε τη νίκη για να προκριθούμε στο Final Four τoυ Κυπέλλου, το οποίο είναι ένας τίτλος που μας ενδιαφέρει και πάντα θέλουμε να τον κερδίζουμε. Οι αγωνιστικές μας υποχρεώσεις είναι αρκετές το επόμενο διάστημα με συνεχή παιχνίδια ωστόσο νομίζω ότι δεν θα αντιμετωπίσουμε κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα και θα πετύχουμε τους στόχους μας».

Βαγγέλης Δελακάς: «Προερχόμαστε από μια σημαντική νίκη στο Champions League κόντρα στην Όρβοσι. Ωστόσο έχουμε αφήσει πίσω μας αυτό το ματς αφού η συνέχεια που μας περιμένει στην Ευρώπη και στις εγχώριες διοργανώσεις είναι μεγάλη. Τώρα σειρά έχει το Κύπελλο Ελλάδας. Αντιμετωπίζουμε τον Παναθηναϊκό με στόχο τη νίκη και την πρόκριση στο Final Four της διοργάνωσης».

 

Τελευταία Νέα