Έκκληση για βοήθεια κάνει ο Πολυχρονίδης μέσω social media (pic)

Gazzetta team
Έκκληση για βοήθεια κάνει ο Πολυχρονίδης μέσω social media (pic)

bet365

Ο ασημένιος Παραολυμπιονίκης του Ρίο, Γρηγόρης Πολυχρονίδης, κάνει έκκληση για βοήθεια μέσω social media για έγκριση φαρμάκου για τη Νωτιαία Μυϊκή Ατροφία.

Εκ μέρους όλων των ασθενών που πάσχουν από Νωτιαία Μυϊκή Ατροφία, ο Γρηγόρης Πολυχρονίδης απηύθυνε κάλεσμα στον κόσμο για βοήθεια μέσω της σελίδας του στο facebook, ώστε να βοηθήσουν στην έγκριση του φαρμάκου Spinranza, το οποίο καταπολεμά την βαριά νευρομυική πάθηση.

Ο ασημένιος Παραολυμπιονίκης του Ρίο γράφει: «Ζητάω τη βοήθεια σας για την έγκριση φαρμάκου, όχι τα λάικ σας! Ζητάω εκ μέρους όλων των ασθενών που πάσχουν από νωτιαία μυϊκή ατροφία όπως κι εγώ, καθώς και των γονιών που αγωνιούν κάθε μέρα, για το αν θα καταφέρουν να σώσουν τα παιδιά τους, την υπογραφή σας», κι εξηγεί τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσει κάποιος, για να βοηθήσει.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα