Στην Πολωνία ο Φιλιππίδης

Gazzetta team
Στην Πολωνία ο Φιλιππίδης

bet365

Στην Πολωνία συνεχίζει τους αγώνες του ο Κώστας Φιλιππίδης με στόχο μια ακόμη καλή παρουσία στη σεζόν, την Πέμπτη (16/2).

Ο κορυφαίος Ελληνας επικοντιστής διανύει πολύ καλή σεζόν στη διάρκεια της οποίας έχει ξεπεράσει τα 5,73 μ., επίδοση που τον φέρνει στην τρίτη θέση της Ευρώπης και τον καθιστά φαβορί για την κατάκτηση ενός μεταλλίου στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Βελιγραδίου. Ο αθλητής του Δημήτρη Κυτέα, στο Λοτζ θα έχει την ευκαιρία να αντιμετωπίσει κορυφαία ονόματα του αγωνίσματος, όπως ο Πιοτρ Λίσεκ, ο αθλητής που ξεπέρασε φέτος τα 6,00 μ., αλλά και ο πάντα ισχυρός Πάβελ Βογιεκόβσκι.

Ο πρωταθλητής μας, όπως με συνέπεια κάνει κάθε χρόνο, την Κυριακή θα βρίσκεται στο ΣΕΦ, για να συμμετάσχει στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα και να διεκδικήσει τη δέκατη νίκη του στο αγώνισμα, στην ιστορία του θεσμού.

Ο παγκόσμιος πρωταθλητής του 2014 έχει πραγματοποιήσει φέτος πέντε αγώνες, στους οποίους έχει δείξει σταθερότητα και συνέπεια σε μεγάλα άλματα, δεδομένο του ότι σε τρεις από αυτούς είχε επίδοση καλύτερη από τα 5,70 μέτρα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα