Η παρουσίαση του Μαραθώνιου Ναυπλίου

Gazzetta team
Η παρουσίαση του Μαραθώνιου Ναυπλίου

bet365

Eγινε η παρουσίαση των Χορηγών και άλλων πρωτοβουλιών του 4ου Μαραθωνίου Ναυπλίου ο οποίος είναι προγραμματισμένος για την Κυριακή 5 Μαρτίου 2017.

Παρουσία της κ. Μαριάννα Βαρδινογιάννη πρόεδρο του συλλόγου «ΕΛΠΙΔΑ» του Προέδρου της ΕΟΕ κ. Σπύρου Καπράλου, των αθλητών Ντενιζ Δημάκη, Γρηγόρη Σκουλαρίκη και Αναστασία Καρακατσάνη και με οικοδεσπότη τον Πρόεδρο της Οργανωτικής Επιτροπής του Μαραθωνίου και Δήμαρχο Ναυπλιέων Δημήτριο Ι. Κωστούρο πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα στο Ξενοδοχείο Electra Metropolis Hotel η παρουσίαση των Χορηγών και άλλων πρωτοβουλιών του 4ου Μαραθωνίου Ναυπλίου ο οποίος είναι προγραμματισμένος για την Κυριακή 5 Μαρτίου 2017.

Ανακοινώθηκαν οι δράσεις της Ο.Ε. που θα πλαισιώσουν και θα αναδείξουν ακόμα περισσότερο, μέσα από την επιτυχημένη Διοργάνωση του Μαραθωνίου Ναυπλίου, το Ναύπλιο σε Φιλικό, Αθλητικό και Τουριστικό προορισμό. Συγκεκριμένα ανακοινώθηκαν: οι Χορηγοί που συμβάλουν στη Διοργάνωση, τα παράλληλα προγράμματα επισκέψεων σε Αρχαιολογικούς χώρους και Μουσεία με τη συνεργασία της Αρχαιολογικής Υπηρεσίας Αργολίδας, το Εκπαιδευτικό πρόγραμμα σε συνεργασία με το Κέντρο Ελληνικών Σπουδών (Ελλάδος) του Πανεπιστημίου Harvard, το Εορταστικό - Μουσικό πρόγραμμα που κορυφώνεται με συναυλία το Σάββατο βράδι και ο δωρεάν Καρδιολογικός Έλεγχος που θα γίνει με την ευγενική προσφορά του Ερρίκος Ντυνάν Hospital Center. Επίσης ανακοινώθηκε και η συνεργασία με τον Σύλλογο Φίλων Παιδιών με καρκίνο «ΕΛΠΙΔΑ»

Σημαντική ήταν η παρουσία στη Συνέντευξη Τύπου των πρωταθλητών: Δημάκη Ντενιζ, Σκουλαρίκη Γρηγόρη, Γκελαούζο Κώστα και Καρακατσάνη Αναστασία, οι οποίοι και δήλωσαν τη συμμετοχή τους στις αγωνιστικές εκδηλώσεις του Μαραθωνίου Ναυπλίου.

Ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτριος Ι. Κωστούρος, αφού ευχαρίστησε την κ. Μαριάννα Βαρδινογιάννη για την παρουσία της, τους παρευρισκόμενους αθλητές και τους χορηγούς, προχώρησε σε έναν σύντομο απολογισμό των 3 προηγούμενων ετών, αναφέρθηκε στην πρωτοβουλία όλων των φορέων του Δήμου για τη διοργάνωση ενός τόσο μεγάλου και σημαντικού δρομικού αθλητικού γεγονότος στο Ναύπλιο καθώς και στη μεγάλη επιτυχία που είχε η Διοργάνωση το 2016.

Στην συνέχεια, ο Δήμαρχος Ναυπλιέων αναφέρθηκε:

· Στο πρόγραμμα επισκέψεων σε Αρχαιολογικούς χώρους, Μουσεία και την Ιστορική πόλη του Ναυπλίου.

· Στο Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα που γίνεται σε συνεργασία με το Κέντρο Ελληνικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Harvard.

· Στο Μουσικό Πρόγραμμα που κορυφώνεται το Σάββατο το βράδυ με συναυλία στην πλατεία Καποδίστρια.

· Στο δωρεάν πρόγραμμα προετοιμασίας των Δημοτών «Συμμετέχουμε με Καρδιά» για την συμμετοχή τους στις αγωνιστικές εκδηλώσεις του Μαραθωνίου Ναυπλίου και των παράλληλων αγωνιστικών εκδηλώσεων, το οποίο γίνεται σε συνεργασία με τοπικούς χορηγούς αλλά και ιδιαίτερα με το Ερρίκος Ντυνάν Hospital Center όπου από την 1η Μαρτίου, οι συμμετέχοντες στο πρόγραμμα θα έχουν δωρεάν καρδιολογικό έλεγχο.

Ο Δήμαρχος, αφού αναφέρθηκε και πάλι στη μεγάλη σημασία της Διοργάνωσης για την πόλη του Ναυπλίου αλλά και για την ευρύτερη περιοχή της Αργολίδας ευχαρίστησε όλους τους φορείς που συμβάλλουν στην υλοποίηση αυτού του προγράμματος: «Ο Μαραθώνιος Ναυπλίου αποτελεί μία Διοργάνωση που εκτός από αθλητική χροιά διαθέτει επίσης κοινωνικό, πολιτιστικό, περιβαλλοντικό, τουριστικό και ιστορικό χαρακτήρα γιαυτό και πρέπει να είμαστε όλοι στο Ναύπλιο στη μεγάλη γιορτή στις 5 Μαρτίου του 2017» κατέληξε!

Ο Πρόεδρος της ΕΟΕ κ. Σπύρος Καπράλος ευχαρίστησε τον Δήμαρχο για την τιμητική πρόσκληση να παρευρεθεί στη Σ.Τ. ανέφερε την εξαιρετική εικόνα που έχουν τα μέχρι τώρα αποτελέσματα του Μαραθώνιου του Ναυπλίου και ευχήθηκε επιτυχία και το 2017.

Παρουσιάστηκαν οι ΧΟΡΗΓΟΙ που στηρίζουν τη Διοργάνωση του Μαραθωνίου Ναυπλίου:

· Μεγάλοι Χορηγοί: WIND,Οικογένεια Χριστοδούλου, ΦΟΥΓΑΡΟ, New Balance

· Χορηγοί: AMSTEL Free, PUMA, Βίκος Φυσικό Μεταλλικό Νερό, Dole, HIGH5

· Προμηθευτές: AMALIA HOTEL, ΚΤΕΛ Αργολίδας, Σύλλογος Καταλυμάτων Ξένιος Δίας, Ξένον - 3 sixty, Σύλλογοι Επαγγελματιών Ναυπλίου, MIDEA FRUIT

· Χορηγοί Επικοινωνίας: Sport24, GTP, Running News, Discover Nafplio, TV Super

· Τοπικοί Ραδιοφωνικοί Σταθμοί:Star, Sfera, DRi fm και ΣΚΑΙ Αργολίδας

Την Ευγενική Υποστήριξή τους στη Διοργάνωση εκδήλωσαν οι: “ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ” η οποία εκπροσωπήθηκε από τον Γενικό Δ/ντη κ. Γ. Καλούδη, το “ΕΡΡΙΚΟΣ ΝΤΥΝΑΝ Hospital Center” το οποίο εκπροσωπήθηκε από την κ. Ε. Χατζάκη και το Κέντρο Ελληνικών Σπουδών (Ελλάδος).

Τέλος, όλοι οι εκπρόσωποι των Μεγάλων Χορηγών απηύθυναν έναν σύντομο χαιρετισμό στήριξης της προσπάθειας.

O εκπρόσωπος της WIND κ. Γιώργος Τσαπρούνης

O εκπρόσωπος της Οικογένειας Χριστοδούλου κ. Γιώργος Χριστοδούλου

O εκπρόσωπος της New Balance κ. Κων/νος Κοντομανώλης.

Η Συνέντευξη Τύπου ολοκληρώθηκε με την παρουσίαση του πλαισίου της Διοργάνωσης από τον Τεχνικό Δ/ντή Ε. Παπαποστόλου.

Για εγγραφές αλλά και αναλυτικές πληροφορίες επισκεφθείτε το www.nafpliomarathon.gr. Μείνετε συντονισμένοι στο Facebook Nafplio Marathon

 

Τελευταία Νέα