Πριστούρης: «Θα αντιδράσουμε έντονα αν μας αφήσουν άστεγους»

Αργυρώ Γιαννουδάκη
Πριστούρης: «Θα αντιδράσουμε έντονα αν μας αφήσουν άστεγους»

bet365

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας, Παναγιώτης Πριστούρης και ο παγκόσμιος πρωταθλητής ποδηλασίας πίστας, Χρήστος Βολικάκης, μένουν εμβρόντητοι με τα ρεορτάζ που τους θέλουν να μένουν «άστεγοι».

Σύμφωνα με χθεσινά δημοσιεύματα, ο πρόεδρος της ΚΑΕ ΑΕΚ, Μάκης Αγγελόπουλος κινείται με σκοπό έδρα της Ένωσης να γίνει το ολυμπιακό ποδηλατοδρόμιο, από το οποίο θα αφαιρεθεί η ολυμπιακή πίστα (διαβάστε ΕΔΩ)

Ο ισχυρός άνδρας της ομοσπονδίας, Παναγιώτης Πριστούρης τόνισε στο gazzetta.gr: «Τέτοιο θέμα δεν έχει τεθεί ποτέ ούτε επίσημα, ούτε ανεπίσημα από την πολιτεία. Συνεπώς πρόκειται για μπασκετικές φήμες.

Προφανώς και δεν είμαστε θετικοί στο να μείνουμε χωρίς σπίτι, αφού πρόκειται για το μοναδικό ποδηλατοδρόμιο στην Ελλάδα. Θα αντιδράσουμε και θα αντιδράσουμε έντονα, από τη στιγμή που οι μεγαλύτερες επιτυχίες στον άθλημα έχουν έρθει στο αγώνισμα της πίστας».

Από την πλευρά του ο κορυφαίος Έλληνας ποδηλάτης ποδηλασίας πίστας και ένας από τους κορυφαίους στον κόσμο, Χρήστος Βολικάκης επεσήμανε στο gazzetta.gr: «Ούτε σαν σκέψη δεν μπορεί να περνά στα σοβαρά κάτι τέτοιο. Καταστρέφουν το άθλημα, το οποίο ήδη υπολειτουργεί. Αυτήν την εβδομάδα κάναμε προπόνηση στο δρόμο, γιατί η εγκατάσταση είχε παραχωρηθεί για εκδηλώσεις.

Τα περί μετεγκατάστασης της πίστας σε άλλο χώρο είναι αστεία. Δεν είναι δυνατόν να ξηλωθούν τα ξύλα και να επανατοποθετηθούν. Περιμένουμε να δούμε, με την ελπίδα ότι η πολιτεία θα δείξει σεβασμό και θα προστατεύσει τον ερασιτεχνικό αθλητισμό».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα