Τη ρεβάνς Κρεάνγκα και Γκιώνης στους «8» CL

Gazzetta team
Τη ρεβάνς Κρεάνγκα και Γκιώνης στους «8» CL

bet365

Την ευρωπαϊκή τους πορεία για την αγωνιστική περίοδο 2016-2017 αναμένεται να κλείσουν αύριο οι ομάδες του Καλλίνικου Κρεάνγκα και του Παναγιώτη Γκιώνη.

Παίζουν τις ρεβάνς των προημιτελικών στα Ευρωπαϊκά Κύπελλα και δεν έχουν αληθινές ελπίδες πρόκρισης. Η γαλλική Ενεμπόν του πρώτου αντιμετωπίζει στις 21:00 ώρα Ελλάδας στη Γαλλία την Ποντουάζ για το Τσάμπιονς Λιγκ. Στο πρώτο ματς, στις 26 Ιανουαρίου, η Ενεμπόν είχε χάσει 3-0 στην έδρα της και είχε αποσπάσει μόνο τέσσερα σετ. Συνεπώς, το να επιβληθεί τώρα με 3-0 και να έχει και καλύτερο απολογισμό στα συνολικά σετ, μοιάζει αδύνατο. Λίγη ώρα πριν, στις 20:00 Ελλάδας, η Μπογκόρια Γκρότζισκ του Γκιώνη συναντά για το E.T.T.U. Cup στη Γαλλία τη Λα Ρομάν. Στον πρώτο προημιτελικό, στην Πολωνία, είχε χάσει με 3-0, είχε πάρει μόλις ένα σετ, άρα ουσιαστικά έχει ήδη αποκλειστεί από την 4άδα.

ΣΕ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΣΤΗ ΛΩΖΑΝΗ ΠΡΟΣΚΛΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΠΑΕΙ Ο ΓΚΙΩΝΗΣ
Ο Γκιώνης εξάλλου, ανταποκρίθηκε θετικά σε πρόσκληση που δέχτηκε να πάρει μέρος σε τουρνουά με χρηματικά έπαθλα στη Λωζάνη. Το event, που διοργανώνει για 5η χρονιά η ελβετική ομοσπονδία του αθλήματος, αφορά άνδρες και γυναίκες, αρχίζει αύριο και ολοκληρώνεται την Κυριακή. Γίνεται υπό την αιγίδα της παγκόσμιας ομοσπονδίας και γι’ αυτό είναι αξιολογημένο. Ο κορυφαίος αμυντικός θα πάει στη Λωζάνη το Σάββατο για να παίξει κατευθείαν στο τελικό στάδιο την Κυριακή μαζί με άλλα μεγάλα ονόματα του παγκοσμίου στερεώματος. Μαζί του θα είναι και ο ομοσπονδιακός τεχνικός Κώστας Βατσακλής, καθώς οι διοργανωτές καλύπτουν τα έξοδα ταξιδιού και για έναν προπονητή, που αντιστοιχεί σε κάθε αθλητή. Λόγω του τουρνουά ο Γκιώνης δεν θα γυρίσει στην Αθήνα μετά το ευρωπαϊκό ματς της Μπογκόρια. Οι Ελβετοί προσκάλεσαν επίσης τον Ιάπωνα 3ο Ολυμπιονίκη του απλού στο Ρίο Τζουν Μιζουτάνι, τον νικητή του πρόσφατου Τοπ 16 της Ευρώπης, Γερμανό Ντιμίτρι Οβτσάροφ και τους Πορτογάλους πρωταθλητές Ευρώπης του ομαδικού το 2014 Μάρκος Φρέιτας, Ζοάο Μοντέιρο. Θα πάρουν μέρος 25 αθλητές και οι 5 προαναφερόμενοι θα μετάσχουν κατευθείαν στα νοκ άουτ της Κυριακής. Συνολικά 30.000 ελβετικά φράγκα μοιράζει το τουρνουά.

 

Τελευταία Νέα