Ονόμασαν τον γιο τους Τομ Μπρέιντι μετά τη νίκη των Πάτριοτς! (vid)

Κάτια Πετροπούλου
Ονόμασαν τον γιο τους Τομ Μπρέιντι μετά τη νίκη των Πάτριοτς! (vid)

bet365

Με τον καλύτερο τρόπο έδειξε ένα ζευγάρι την αγάπη του στον Τομ Μπρέιντι και τους Πάτριοτς, αφού έδωσαν το όνομα του 39χρονου παίκτη στον νεογέννητο γιο τους!

Έχουμε δει κατά καιρούς ζευγάρια να δίνουν ονόματα διαφόρων διασήμων στα παιδιά τους και το ίδιο έπραξε κι ένα ανδρόγυνο από τη Γιούτα.

Η επική νίκη των Πάτριοτς και η μεγάλη εμφάνιση του Τομ Μπρέιντι ήταν ο λόγος για να δώσουν οι Χέδερ και ο Άντι - που κατά σύμπτωση λέγονται Μπρέιντι στο επώνυμο - στον νεογέννητο γιο τους το όνομα του 39χρονου αθλητή.

Ο Άντι ήταν ανέκαθεν μεγάλος υποστηρικτής των Πάτριοτς και είχε πάρει αυτή την απόφαση λίγο πριν φτάσουν στο νοσοκομείο με τη σύζυγό του.

Η Χέδερ που περίμενε να γεννήσει την Κυριακή (05/02), έλεγε στον άντρα της πως μπορούσε να παρακολουθήσει τον αγώνα, αν αυτή γεννήσει στην ώρα της. Ωστόσο, ο Άντι, σαν σωστός σύζυγος, έμεινε στο νοσοκομείο και είδε από εκεί τον τελικό του Super Bowl.

Ένα λεπτό ακριβώς μετά την έναρξη της αναμέτρησης, το ευτυχισμένο ζευγάρι καλωσόρισε στον κόσμο τον Φένιξ Τόμ Μπρέιντι.

«Σκεφτόμασταν με τον άντρα μου τι όνομα θα μπορούσαμε να δώσουμε στο γιο μας, σε περίπτωση που δεν του άρεσε το πρώτο του όνομα. Το Τομ ήταν ιδανικό, καθώς ο Μπρέιντι είναι ένας καλός άνθρωπος και αθλητής, έχει αρχές», είπε η χαρούμενη μητέρα, με τον πατέρα να συμπληρώνει: «Ήρθε στον κόσμο το μωρό μου και η αγαπημένη μου ομάδα νίκησε την ίδια ημέρα. Δεν μπορώ να το περιγράψω με λόγια. Ήταν μια απίστευτη ημέρα»!

 

Τελευταία Νέα