Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός 3-11

Αργυρώ Γιαννουδάκη
Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός 3-11

bet365

Ο Ολυμπιακός δεν συνάντησε την παραμικρή δυσκολία να καταβάλει με 11-3 τον Παναθηναϊκό στη Γλυφάδα, σε ένα ομολογουμένως κακό ματς που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος πόλο Α1 ανδρών.

Σε ένα ματς που σε καμία περίπτωση δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας ο Ολυμπιακός πέτυχε την 103η διαδοχική του νίκη στο πρωτάθλημα, με το μυαλό του βρίσκεται στο ματς του Champions League της Τρίτης, κόντρα στην OSC.

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Νάσος Ηρειώτης, διδάσκοντας ήθος και πολιτισμό, έσπευσε -ως όφειλε- να συγχαρεί τον προπονητή της αντίπαλης ομάδας, Θοδωρή Βλάχο να τον χαιρετήσει εγκάρδια και να τον φιλήσει, δηλώντας με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο ότι όσα έχουν να χωρίσουν οι δύο ομάδες διαρκούν όσο ένας αγώνας.

Μετά το πέρας του ματς ο Κώστα Μουρίκης έσπευσε να αφιερώσει τη νίκη στα θύματα της Θύρας 7: «Θα θέλαμε να αφιερώσουμε στη νίκη στα θύματα της Θύρας 7, που έχασαν τη ζωή τους για τον Ολυμπιακό», δήλωσε ο φουνταριστός των «ερυθρολεύκων» συμπληρώνοτας σχετικά με το ματς: «Το παιχνίδι ήταν πρόβα για το Champions League κόντρα στον OSC και σίγουρα δεν είχαμε το μυαλό μας στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό. Την Τρίτη θα είμαστε καλύτεροι».

Σε ότι αφορά στην εξέλιξη του αγώνα, ο Ολυμπιακός προηγήθηκε με γκολ του Μουρίκη, με τον Παναθηναϊκό να απαντά άμεσα ισοφαρίζοντας και παίρνοντας για πρώτη και μοναδική φορά προβάδισμα στο σκορ με τον Βιτέλλα (2-1).

Οι ερυθρόλευκοι ισοφάρισαν με τον Εσπανιόλ και στη συνέχεια έχτισαν τη διαφορά που έφτασε στα 8 γκολ. Ο Μουρίκης πέτυχε 3 γκολ, με τον Φουντούλη, ο οποίος πέτυχε μόλις ένα, να κάνει εξαιρετικό ματς, δίνοντας πολλές ασίστ για γκολ.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Παναθηναϊκός έχοντας αποδεσμεύσει τους ξένους Βάσιτς, Λίντχουτ και τον προπονητή, Τεό Λοράντο, προκειμένου να κάνει περιστολή των εξόδων, αγωνίστηκε με τον 14χρονο Ορφανό και έναν ακόμη 15χρονο τον Βασιλάκη.

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 3-11

Οκτάλεπτα: 2-4, 1-2, 0-2, 0-3

Παναθηναϊκός: Καρούντζος 1, Βιτέλας 1, Δερμιτζάκης 1

Ολυμπιακός: Μουρίκης 3, Εσπανιόλ 2, Μυλωνάκης 2, Κολόμβος 2, Φουντούλης 1, Πρέκας 1.

 

Α1 ΑΝΔΡΩΝ Τελευταία Νέα