To 1ο Masters Cup Tripoli από τον Γιάννη Δρυμωνάκο

Gazzetta team
To 1ο Masters Cup Tripoli από τον Γιάννη Δρυμωνάκο

bet365

Για πρώτη φορά, στις 11 Φεβρουαρίου 2017, θα πραγματοποιηθεί το 1ο Masters Cup Tripoli, το οποίο συνδιοργανώνεται από τον πανευρωπαϊκό πρωταθλητή κολύμβησης, Γιάννη Δρυμωνάκο και τον Κ.Ο.Α Τρίπολης.

Η διοργάνωση, που θα λάβει χώρα στο κλειστό κολυμβητήριο Τρίπολης, αναμένεται να υποδεχθεί πάνω από 150 αθλητές όλων των ηλικιών, που θα διαγωνισθούν σε όλα τα είδη κολύμβησης στοχεύοντας σε σημαντικούς στόχους και διακρίσεις. Έχοντας κατακτήσει και ο ίδιος σπουδαίους τίτλους παγκοσμίως, ο Γιάννης Δρυμωνάκος, ένωσε τις δυνάμεις του με τον Κ.Ο.Α. Τρίπολης και δημιούργησαν αυτή τη νέα διοργάνωση με σκοπό να αναδείξουν τις αξίες του «ευ αγωνίζεσθαι» μέσα από την ενασχόληση με την κολύμβηση και τον αθλητισμό, αλλά και να την καθιερώσουν ως θεσμό στα αθλητικά δρώμενα της χώρας.
Σε δηλώσεις του σχετικά με το 1ο Masters Cup, ο Γιάννης Δρυμωνάκος δήλωσε: ‘’Είμαι ιδιαίτερα ευτυχής που ο κόσμος έχει ήδη αγκαλιάσει τη διοργάνωση και οι συμμετοχές έχουν ξεπεράσει κάθε προσδοκία. Με τον ΚΟΑ Τρίπολης έχουμε κοινούς στόχους για την ανάπτυξη του αθλήματος της κολύμβησης και σας περιμένουμε όλους στις 11 Φεβρουαρίου στο 1ο Masters Cup!‘’.

 

Τελευταία Νέα