Μάρκου στο gazzetta.gr: «Γι αυτό πανηγύρισα με ελληνική και αλβανική σημαία»

Ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΣΤΟ GAZZETTA.GR

Μάρκου στο gazzetta.gr: «Γι αυτό πανηγύρισα με ελληνική και αλβανική σημαία»

Μάρκου στο gazzetta.gr: «Γι αυτό πανηγύρισα με ελληνική και αλβανική σημαία»

Ο Φλοριάν Μάρκου εξήγησε στο gazzetta.gr το λόγο για τον οποίο πανηγύρισε με την αλβανική και ελληνική σημαία και υπόσχεται να... βαρεθούμε να τον βλέπουμε να νικάει! 

Ο Φλοριάν Μάρκου έβγαλε «οφ» και τον Hassan Muhareb και κατέκτησε τον παγκόσμιο τίτλο ICO. Πάνω από 3.000 άτομα τον αποθέωσαν στο Ιβανώφειο κι ο ίδιος δηλώνει στο gazzetta.gr πως θα δίνει πάντα την ψυχή του για να τους ανταποδίδει την αγάπη και τη στήριξή τους.

Πέρα από την επιτυχία του, όμως, ο παγκόσμιος πρωταθλητής τράβηξε τα βλέμματα για τον τρόπο που πανηγύρισε. Κρατώντας την ελληνική και την αλβανική σημαία, ο «TNT» έστειλε το μήνυμα ότι οι δύο λαοί δεν έχουν τίποτα να χωρίσουν.

Ήταν τόσο εύκολη όσο φάνηκε η νίκη σου;

«Ο αντίπαλος ήταν πολύ καλός, προσπάθησε να με μπερδέψει. Δεν ήταν ιδιαίτερα δυνατός αλλά σίγουρα είχε την εμπειρία. Εγώ δεν είχα και την πιο... ήρεμη προετοιμασία, μιας και έβγαλα τις αμυγδαλές μου, αλλά προσπάθησα να προπονηθώ όσο καλύτερα γινόταν». 

Θα ... βαρεθούμε να σε βλέπουμε να νικάς;

Ναι, θα βαρεθείτε! Έχω σκοπό για πολύ καιρό ακόμη να νικάω! (γέλια)

Ποιος θέλεις να είναι ο επόμενος αντίπαλός σου;

«Θέλω να παίζω με τους καλύτερους στο εξωτερικό. Στην Ελλάδα, από τα 17 μου που αγωνίζομαι, τους έχω κερδίσει όλους».

Είχες πει σε παλιότερη συνέντευξή σου στο gazzetta.gr ότι στόχος να παίξεις στα μεγαλύτερα ρινγκ. Τώρα ποιος είναι ο επόμενος σου στόχος;

«Έχω πολλές αξιόλογες προτάσεις για σπουδαία πράγματα και μεγάλους αγώνες. Θέλω να αφήσω ιστορία σ' αυτό το άθλημα και πιστέψτε με, θα γίνει!». 

Συζητήθηκε ο πανηγυρισμός σου με τις δυο σημαίες. Τι μήνυμα ήθελες να περάσεις με αυτή την κίνηση;

«Η Αλβανία είναι η πατρίδα από την οποία κατάγομαι και αυτό δεν αλλάζει. Στην Ελλάδα είναι προπονητές μου, οι χορηγοί μου, ο κόσμος που με στηρίζει απίστευτα, εδώ ξεκίνησα την καριέρα μου και είμαι ευγνώμων σε όλους αυτούς που προανέφερα. Ήθελα να περάσω το μήνυμα ότι οι δύο λαοί δεν έχουν τίποτα να χωρίσουν. Όλα είναι πολιτική και αυτό πρέπει να μην αγγίζει τους λαούς».

Best of internet