Ένα τρόπαιο για μία οικογένεια!

Αργυρώ Γιαννουδάκη
Ένα τρόπαιο για μία οικογένεια!

bet365

Σερίνα και Βίνους Γουίλιαμς δίνουν ραντεβού για 28η φορά στο tour με φόντο το τρόπαιο του Αυστραλιανού Όπεν.

Η 35χρονη Σερίνα θα διεκδικήσει τον 23ο γκραν σλαμ στην καριέρα της και αν τα καταφέρει θα αφήσει στην ιστορία το ρεκόρ, το οποίο μοιράζεται με την Στέφι Γκραφ, ισοφαρίζοντας το απόλυτο της Μάργκαρετ Κορτ με 24 τίτλους.

Από την πλευρά της η Βίνους θα παλέψει για την κατάκτηση του 8ου τίτλου γκραν σλαμ και μόλις πρώτο της στο Αυστραλιανό Όπεν, 14 ολόκληρα χρόνια έπειτα από την πρώτη της παρουσία στον τελικό της διοργάνωσης.

Σερίνα και Βίνους έχουν αναμετρηθεί στο παρελθόν 27 φορές με την Νο 2 στον κόσμο να προηγείται 16-11 και 9-5 σε γκραν σλαμ διοργανώσεις.

Σε ότι αφορά στους τελικούς γκραν σλαμ οι δύο αδελφές που έχουν διαφορά μόλις ενός έτους (γηραιότερη η Βίνους) κοντράρονται για 9η φορά, με το ρεκόρ της μικρής να είναι 6-2.

Ο τελικός των γυναικών του Αυστραλιανού Όπεν έχει προγραμματιστεί για το Σάββατο, στις 10:30 το πρωί ώρα Ελλάδας και θα μεταδοθεί από το Eurosport.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα