ΑΝΟ Γλυφάδα - ΝΟ Ρεθύμνου 9-8

Gazzetta team
ΑΝΟ Γλυφάδα - ΝΟ Ρεθύμνου 9-8

bet365

Το πρώτο τρίποντο στον όμιλο της Β' Φάσης του πρωταθλήματος της Α1 Υδατοσφαίρισης Γυναικών πήρε η ομάδα του ΑΝΟ Γλυφάδας στον αγώνα που έγινε στο κολυμβητήριο «Αντ. Δημητρόπουλος της Γλυφάδας. ​

Η ομάδα του Τάσου Πιρπιρή επικράτησε με 9-8 του ΝΟ Ρεθύμνου και μπήκε με το δεξί στη φάση που θα κρίνει ποιες δύο ομάδες θα καταφέρουν να περάσουν στα πλέι οφ μαζί με τον Ολυμπιακό και το ΝΟ Βουλιαγμένης. Στον όμιλο συμμετέχουν ακόμη ο Εθνικός και η ΝΕ Πατρών που αγωνίζονται αύριο (Π. Καπαγέρωφ, 11:30) για την 1η αγωνιστική.

Το παιχνίδι ήταν συγκλονιστικό σε εξέλιξη με την ομάδα των νοτίων προαστίων να βρίσκεται συνεχώς μπροστά στο σκορ με διαφορά που έφτανε από το ένα έως και τα τρία γκολ. Το πρώτο οκτάλεπτο τελείωσε με 3-2, ενώ στη συνέχεια η ομάδα του ΑΝΟΓ πήγε στο ημίχρονο με το υπέρ της 4-3. Το τρίτο οκτάλεπτο ήταν το καλύτερο για την νικήτρια ομάδα, αφού με επιμέρους 3-1, έφτασε τη διαφορά στη μέγιστή της τιμή (7-4).

Η ομάδα του Κώστα Φιτσανάκη δεν το έβαλε κάτω. Μπόρεσε να μειώσει νωρίς στο τέταρτο οκτάλεπτο σε 7-6, όμως δύο ακόμη γκολ των Μαμόγλου και Κολτσίδα έφεραν και πάλι τον ΑΝΟΓ μπρορτά με 3 γκολ (9-6).

Το παιχνίδι πήγαινε έτσι μέχρι και τα τελευταία λεπτά. Η κρητική ομάδα σε αυτό το σημείο πέτυχε δύο γκολ μέσα σε λιγότερο από 1 λεπτό και μείωσε σε 9-8 με 1:02 να μένει για τη λήξη του αγώνα. Μάλιστα είχε την ευκαιρία να φτάσει στην ισοφάριση στην τελευταία επίθεση, όμως η Παπαϊωάννου είπε όχι στο σουτ της Έλενας Φαρμάκη και κράτησε τη νίκη και τους τρεις βαθμούς για την ομάδα της.

ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ – ΝΟ ΡΕΘΥΜΝΟΥ 9-8
Τα οκτάλεπτα:
3-2, 1-1, 3-1, 2-4

ΑΝΟ Γλυφάδας: Λούδη Ε. 1, Κόλλια 2, Μαμόγλου 1, Κολτσίδα 2, Νιαρχάκου 3.

ΝΟ Ρεθύμνου: Μυριοκεφαλιτάκη 2, Φαρμάκη Ελ. 2, Σολανάκη 4.

 

Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ Τελευταία Νέα