Καταγγελίες για στημένες διαιτησίες στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων...

Αργυρώ Γιαννουδάκη
Καταγγελίες για στημένες διαιτησίες στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων...

bet365

Σε πρωτοφανείς καταγγελίες προέβη ο διαιτητής - κριτής πυγμαχίας, Χρήστος Σιδηρόπουλος, αναφορικά με την παρέμβαση της υπεύθυνης κριτών του Πανελληνίου Πρωταθλήματος παίδων, στο έργο των συναδέλφων της στη διάρκεια της διοργάνωσης.

Σε συνέντευξη – παρέμβαση που έκανε την περασμένη Κυριακή 22 Ιανουαρίου του 2017 στο ραδιοφωνικό σταθμό EΡΤopen (106,7 fm) ο διαιτητής – κριτής, Χρήστος Σιδηρόπουλος, κατήγγειλε δημόσια την υπεύθυνη των διαιτητών – κριτών της Ε.Ο. Πυγμαχίας, κ. Φανή Τρικαλιώτη, ότι στο πρόσφατο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων, που έγινε στην Ελευθερούπολη του Νομού Καβάλας, πριν από την έναρξη των αγώνων προέτρεψε τους διαιτητές – κριτές της διοργάνωσης να μεροληπτήσουν εναντίον συγκεκριμένων σωματείων που δεν είναι φίλα προσκείμενα στη διοίκηση της ΕΟΠ.

«Δεν είναι η πρώτη φορά που γίνεται κάτι τέτοιο» τόνισε ο επικεφαλής της Κίνησης για την Αναγέννηση της ελληνικής πυγμαχίας, Χάρης Μαριόλης, «απλά είναι η πρώτη φορά που καταγγέλλεται δημόσια».

Η καταγγελία του διαιτητή – κριτή από τη Θεσσαλονίκη έγινε στη ραδιοφωνική εκπομπή της EΡΤopen «Εντός, εκτός, εναλλάξ», όπου προσκεκλημένοι του δημοσιογράφου, Κώστα Μότση, ήταν ο Χάρης Μαριόλης και ο διεθνής Ιατρός της AIBA, Ιωάννης Φιλιππάτος.

Στην ίδια εκπομπή ο επικεφαλής της Κίνησης, Χάρης Μαριόλης, έκανε ερώτηση στη διοίκηση της ΕΟΠ αν η υπεύθυνη για τη διαιτησία κ. Φανή Τρικαλιώτη (σύζυγος του γενικού γραμματέα της ΕΟΠ, Περικλή Τρικαλιώτη) αμείβεται από την Ομοσπονδία για τις υπηρεσίες που προσφέρει στο πόστο αυτό. Απάντηση δεν έχει δοθεί μέχρι σήμερα από το ΔΣ της Ομοσπονδίας.

Να αναφέρουμε ότι ο αθλητικός Νόμος απαγορεύει την οποιαδήποτε αμοιβή σε συγγενείς εκλεγμένων μελών του ΔΣ της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πυγμαχίας.

 

Τελευταία Νέα