Ξεπέρασε στις 700 συμμετοχές το 4ο Φεστιβάλ Κρητικού Στίβου

Gazzetta team
Ξεπέρασε στις 700 συμμετοχές το 4ο Φεστιβάλ Κρητικού Στίβου

bet365

Μια εκδήλωση που συνδύασε τον αγωνιστικό, τον λαϊκό αθλητισμό και το παιχνίδι μέσα από το πρόγραμμα του Σ.Ε.Γ.Α.Σ. KIds Athletics και με περισσότερες από 700 συμμετοχές σε όλα τα αγωνίσματα από το Καστέλι Κισάμου μέχρι τη Σητεία, το 4ο Φεστιβάλ Κρητικού Στίβου αποτέλεσε πραγματική διαφήμιση για τον κλασικό αθλητισμό.
Τα αγωνίσματα που διεξήχθησαν (δρόμοι, ρίψεις, άλματα, kids athletics) ανέδειξαν τις ομορφιές του Αγίου Νικολάου αφού πραγματοποιήθηκαν ουσιαστικά δίπλα από τη θάλασσα, στους παραθαλάσσιους δρόμους, αλλά και στην αμμώδη παραλία, αναδεικνύοντας τη δυνατότητα του στίβου να διεξάγεται και εκτός σταδίου και σε χώρους που αποτελούν την «καρδιά» των πόλεων με την παρουσία της τοπικής κοινωνίας.
H αγωνιστική συμμετοχή καταξιωμένων πρωταθλητών μας όπως οι Ζερβάκης. Μανιαδάκη, Βότσος, Μαλιωτάκη, αλλά και νεώτερων με διακρίσεις στις μικρότερες ηλικίες, όπως Ξενικάκης, Τζιράκης, Παπαδάκη, Κουναλάκη, Νινιράκης έδωσαν ξεχωριστό χρώμα στους αγώνες.
Στο αγωνιστικό kids athletics συμμετείχαν 250 νεαροί αθλητές από 10 σωματεία της Κρήτης που κυριολεκτικά ξεσήκωσαν την περιοχή δίπλα από το λιμάνι του Αγίου Νικολάου με τον ενθουσιασμό και τις φωνές τους. Μέσα από αυτό το πρόγραμμα του Σ.Ε.Γ.Α.Σ. των Ε.Α.Σ. και των σωματείων μας, τα παιδιά αυτά στελεχώνουν πλέον τα αγωνιστικά τμήματα των σωματείων του στίβου.
Ο Δήμαρχος του Αγίου Νικολάου κ. Γιάννης Ζερβός και ο πρόεδρος του δημοτικού Αθλητικού οργανισμού κ. Χ. Αλεξάκης τίμησαν την Ε.Α.Σ. Σ.Ε.Γ.Α.Σ. Κρήτης στο πρόσωπο του προέδρου της κ. Σωτήρη Λαβούτα και το Σ.Ε.Γ.Α.Σ. στο πρόσωπο του μέλους του Δ.Σ. κ. Παναγιώτη Αντωνακάκη και ο Δήμος Αγίου Νικολάου με τον Αθλητικό του Οργανισμό και τον Α.Ο. Λασιθίου ετοιμάζονται πλέον να υποδεχτούν την περίοδο του Πάσχα, για τρίτη συνεχή χρονιά, του Έλληνες πρωταθλητές στίβου στο προπονητικό καμπ που αποτελεί πλέον θεσμό για την πόλη, το Σ.Ε.Γ.Α.Σ. και τους πρωταθλητές μας.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα