Συνεχίζονται οι προετοιμασίες για το Hellenic Match Racing Tour

Gazzetta team
Συνεχίζονται οι προετοιμασίες για το Hellenic Match Racing Tour

bet365

Πιστό στο καθιερωμένο, εδώ και τέσσερα πλέον χρόνια, ραντεβού του με τον κόσμο της ιστιοπλοΐας, το Hellenic Match Racing Tour, είναι έτοιμο να ανοίξει και φέτος τα πανιά του για νέες «περιπέτειες» παρουσία των «χάλκινων» Ολυμπιονικών, Παύλου Καγιαλή και Παναγιώτη Μάντη.

Η μεγαλύτερη και πλέον άρτια οργανωτικά ιστιοπλοϊκή διοργάνωση στην Ελλάδα, που τα τελευταία χρόνια έχει τη δική της θέση στις καρδιές των πρωταγωνιστών του αθλήματος αλλά κι όλων όσοι αγαπούν την ιστιοπλοΐα, θα λάβει και φέτος χώρα για 4η συνεχόμενη χρονιά σε ξεχωριστούς προορισμούς ανά την Ελλάδα.

Μετά την πολύ επιτυχημένη πορεία του τα προηγούμενα χρόνια, το Hellenic Match Racing Tour, είναι έτοιμο να χαρίσει και το 2017, έντονες συγκινήσεις και πλούσια δράση στους λάτρεις της ιστιοπλοΐας. Οι καλύτεροι Έλληνες αθλητές, με πολλές διακρίσεις σε διεθνές και ολυμπιακό επίπεδο, αναμένεται να δώσουν και φέτος το «παρόν» στην διοργάνωση, η οποία περιλαμβάνει μια σειρά αγώνων Match Race με σκάφη τύπου Platu 25 / Beneteau 25.

Σπουδαία ονόματα του αθλήματος, όπως οι τρεις φορές πρωταθλητές του θεσμού και χάλκινοι ολυμπιονίκες του Ρίο, Παναγιώτης Μάντης και Παύλος Καγιαλής με τη "Nespesso VMG Team", ο Θοδωρής Τσουλφάς, ο Βαγγέλης Χειμώνας, άλλα και πολλοί άλλοι σημαντικοί ιστιοπλόοι είναι κάποιοι από αυτούς που θα δώσουν και φέτος το «παρόν» σε ακόμα περισσότερες και πιο συναρπαστικές θαλάσσιες «μονομαχίες».

Hellenic Match Racing Tour 2017 coming soon...μην το χάσετε!!!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ HELLENIC MATCH RACING TOUR

Το Hellenic Match Racing Tour είναι μια ιστιοπλοϊκή διοργάνωση που πραγματοποιείται σε τρία στάδια με τη συμμετοχή κορυφαίων ιστιοπλόων. Μετά από τη πρώτη επιτυχημένη διεξαγωγή του το 2014, το Hellenic Match Racing Tour, έχει αποκτήσει μια ισχυρή θέση στο χώρο του αθλήματος, με τους καλύτερους Έλληνες ιστιοπλόους να συμμετέχουν και να ανταγωνίζονται για τον τίτλο της πρωταθλήτριας ομάδας.

Το Match Race είναι ένας αγώνας «ένας εναντίον ένα» δημιουργώντας άμεσο και επιθετικό ανταγωνισμό στον οποίο ακόμα και οι συγκρούσεις είναι κάτι συνηθισμένο. Η γρήγορη λήψη αποφάσεων, σε συνδυασμό με την εξαιρετική ομαδική συνεργασία και τη στρατηγική που ακολουθούν οι ομάδες, καθιστούν τον αγώνα συναρπαστικό για το θεατή. Οι αγώνες διεξάγονται σε κοντινή απόσταση από τη στεριά, επιτρέποντας σε όσους το παρακολουθούν να νιώθουν ότι βρίσκονται στο επίκεντρο της δράσης, σε μερικές από τις πιο θεαματικές γωνιές της Ελλάδας. Τα στιγμιότυπα των αγώνων προβάλλονται από τα κορυφαία Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης σε περισσότερες από 120 χώρες παγκοσμίως.

Το Hellenic Match Racing Tour είναι μια διοργάνωση της ICARUS Sports με την υποστήριξη του ΕΟΤ και υπό την αιγίδα του Υπουργείου Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού. Η διοργάνωση σκοπεύει στην ανάδειξη των Ελλήνων αθλητών και στην προώθηση του αθλήματος της ιστιοπλοΐας στην Ελλάδα, καθώς και στη διεθνή τουριστική προβολή της χώρας μας μέσω της συνεργασίας της διοργανώτριας εταιρείας ICARUS Sports με τηλεοπτικά δίκτυα του εξωτερικού.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα