Ξεκινά τους αγώνες η Πεσιρίδου στη Γαλλία

Gazzetta team
Ξεκινά τους αγώνες η Πεσιρίδου στη Γαλλία

bet365

Έτοιμη για τον πρώτο της αγώνα στη σεζόν είναι η Ελισάβετ Πεσιρίδου, η οποία το Σάββατο (21/1) θα τρέξει στο μίτινγκ κλειστού στη Ναντ της Γαλλίας.

Η πρωταθλήτρια των ψηλών εμποδίων προέρχεται από εξαιρετικές εμφανίσεις στον ανοιχτό στίβο, όπου πέτυχε νέο ατομικό ρεκόρ με 12.93. Αυτό της επιτρέπει να ελπίζει πως από νωρίς στη σεζόν θα κυνηγήσει επιδόσεις κάτω από τα 8.20. Το ατομικό της ρεκόρ στα 60 μ. εμπ. είναι 8.17 από πέρυσι, ενώ το όριο για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Βελιγραδίου είναι 8.15.

«Πρόκειται για τον πρώτο αγώνα της χρονιάς. Δεν μπορώ να πω πόσο γρήγορα θα τρέξω, μπορώ μόνο να πω πως είμαι καλά», είπε η αθλήτρια της Ιωάννας Σιώμου που μετά τη Ναντ θα τρέξει στο Ντίσελντορφ (1/2) και στην Οστράβα (14/2).

Η Πεσιρίδου θα αναχωρήσει για την Γαλλία το μεσημέρι της Παρασκευής και θα επιστρέψει την Κυριακή (15/1).

Στο μίτινγκ της Ναντ θα κάνει τον πρώτο της αγώνα και η πρωταθλήτρια του μήκους Εφη Κολοκυθά, που έχει ως στόχο της σεζόν τη συμμετοχή στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Βελιγραδίου. Στα 60 μ. εμπ. στην ίδια διοργάνωση έχει «κλείσει» μια θέση ο Μιχάλης Κιάφας.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα