Ντεμπούτο από τον Άγιο Κοσμά για τον Μέρλο

Gazzetta team
Ντεμπούτο από τον Άγιο Κοσμά για τον Μέρλο

bet365

Ο Μέρλος είναι ένας από τους αθλητές της νέας γενιάς, που δείχνουν ικανοί σε βάθος χρόνου να διεκδικήσουν τη διάκριση σε μεγάλες διοργανώσεις.

Τον πρώτο του αγώνα στη χρονιά ετοιμάζεται να κάνει ο Αντώνης Μέρλος, το Σάββατο (21/1) στις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά.
Ο έφηβος αθλητής του ύψους ξεκινάει τη χρονιά με φιλοδοξίες, όνειρα και βασικό στόχο τη διάκριση στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ε/Ν (Γκροσέτο, 20-23/7). Το όριο συμμετοχής για το συγκεκριμένο γεγονός είναι 2,12 μ. επίδοση μέσα στις δυνατότητες του νεαρού αθλητή, που το περασμένο καλοκαίρι ξεπέρασε τα 2,16 μ. σε αγώνες στο Λουτράκι και κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Π/Κ στην Τιφλίδα.

«Βασικός μας στόχος είναι να να πετύχουμε στη διάρκεια της χρονιάς κάτι παραπάνω σε σχέση με πέρυσι. Αρχικά αυτό που θέλω από τον Αντώνη είναι να σταθεροποιηθεί σε επιδόσεις πάνω από τα 2,12 μέτρα», είπε ο προπονητής του Γιάννης Δαμβουνέλης και συμπλήρωσε: «Θα ξεκινήσουμε τους αγώνες μας το Σάββατο (21/1) και θα συνεχίσουμε τόσο στην ημερίδα που ακολουθεί (σ.σ 28/1), όσο και σε εκείνη του ΣΕΦ (4/2). Φυσικά θα πάρει μέρος και στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, ενώ νωρίτερα υπάρχει και το Βαλκανικό Ε/Ν».

Το ταλέντο, σύμφωνα με τον προπονητή του, δεν είναι το μόνο του χαρακτηριστικό, αφού πρόκειται για ένα παιδί με συγκροτημένη προσωπικότητα και διάθεση για δουλειά. «Είναι καλό παιδί, πεισματάρης, όμως, ακούει, αξιολογεί και σκέφτεται πριν κάνει κάτι.

Στην προπόνηση είναι εξαιρετικά συνεργάσιμος και έχει φοβερή ικανότητα να αντιλαμβάνεται και να εκτελεί αυτό που του λες. Από εκεί και πέρα είναι αθλητής αγώνων. Μέσα από αυτούς γίνεται καλύτερος. Δυστυχώς του λείπει ο ανταγωνισμός. Θα τον βοηθούσε πολύ περισσότερο αν έκανε αγώνες με αθλητές κοντά στο επίπεδο του», είπε ο προπονητής του Ποσειδώνα Λουτρακίου και συμπλήρωσε: «Το καλό με τον Αντώνη είναι πως ως χαρακτήρας μαθαίνει από τα λάθη του και αυτό θα τον κάνει πάντα καλύτερο»

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα