Έκλεισε για Γάνδη ο Μερτζανίδης

Gazzetta team
Έκλεισε για Γάνδη ο Μερτζανίδης

bet365

Ο Μιχάλης Μερτζανίδης ολοκλήρωσε την προετοιμασία του χωρίς προβλήματα, ενώ έχει θέσει από την αρχή της σεζόν τους αγωνιστικούς στόχους.

Αυτό που πλέον απομένει είναι να δει τα αναμενόμενα αποτελέσματα στον αγωνιστικό χώρο.
Ο 29χρονος, ο οποίος είναι ένας από τους σταθερότερους Ελληνες άλτες του μήκους, θα ξεκινήσει τη χρονιά το Σάββατο (21/1) στην ημερίδα της Θεσσαλονίκης, ωστόσο εκτιμά πως θα είναι σε θέση να δείξει την αγωνιστική του κατάσταση στην ημερίδα του ΣΕΦ (4/2). «Θα αγωνιστώ το Σάββατο περισσότερο για να ξεμουδιάσω. Προέρχομαι από σκληρή προπόνηση στην Κύπρο, όπου βρεθήκαμε για δύο εβδομάδες μαζί με τον προπονητή μου Κώστα Χήτα και τα υπόλοιπα παιδιά του γκρουπ και δεν περιμένω πολλά πράγματα. Εκτιμώ πως στην ημερίδα του ΣΕΦ θα είμαι σε θέση να δώσω δείγμα της κατάστασης στην οποία βρίσκομαι», είπε ο έμπειρος άλτης, ο οποίος έχει κλείσει μια θέση για το μίτινγκ της Γάνδης στις 11 Φεβρουαρίου.

«Στόχος της σεζόν είναι να κυνηγήσω το όριο (7,90 μ.) για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, που θα γίνει στο Βελιγράδι», συμπλήρωσε. Ο Μερτζανίδης έχει ατομικό ρεκόρ στον κλειστό στίβο 7,86 μ., ενώ προέρχεται από μια καλή χρονιά στην διάρκεια της οποίας «προσγειώθηκε» στα 7,95 μέτρα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα