Νίκη και πρωτιά στον όμιλο για τον Ολυμπιακό!

Αργυρώ Γιαννουδάκη
Νίκη και πρωτιά στον όμιλο για τον Ολυμπιακό!

bet365

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε αήττητος τις υποχρεώσεις του στον Γ' Όμιλο της Β' Φάσης της Εuroleague και εξασφάλισε την είσοδο του στα προημιτελικά του θεσμού.

Στο τρίτο ματς που πραγματοποιήθηκε στο «Π. Καπαγέρωφ» του Πειραιά οι «ερυθρόλευκες» νίκησαν 6-5 την Ουτρέχτη.
Η ομάδα του Χάρη Παυλίδη προηγήθηκε 2-0 στο τέλος της πρώτης περιόδου, όμως το δεύτερο οκτάλεπτο οι Ολλανδέζες ισοφάρισαν σε 2-2.

Στην τρίτη περίοδο, η Ουτρέχτη διεύρυνε το σερί της σε 4-0, κάνοντας το σκορ 2-4 απειλώντας ορατά την πρόκριση, αφού ο Ολυμπιακός για να αποκλειστεί έπρεπε να ηττηθεί με 4 γκολ διαφορά.

Το καμπανάκι κινδύνου ευτυχώς το άκουσαν οι παίκτριες του Ολυμπιακού και με αντεπίθεση και τρία αναπάντητα γκολ των Ελευθεριάδου, Ελ. Πλευρίτου και Μπιανκόνι έφτασαν σε προβάδισμα 5-4 με τη συμπλήρωση 24 λεπτών αγώνα.

Στην τελευταία περίοδο, η Ουτρέχτη ισοφάρισε, όμως ένα γκολ της Άλκηστις Αβραμίδου περίπου στα μισά του οκταλέπτου, χάρισε τη νίκη στον Ολυμπιακό, αφού η αντίπαλη ομάδα δεν κατάφερε να φτάσει στην ισοφάριση.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΟΥΤΡΕΧΤΗ 6-5
Τα οκτάλεπτα
: 2-0, 0-2, 3-2, 1-1
Ολυμπιακός: Διαμαντοπούλου, Πλευρίτου Ελ. 1, Ελευθεριάδου 2, Σώρα, Μανωλιουδάκη 1, Αβραμίδου 1, Ασημάκη, Πλευρίτου Μ., Έμολο, Πλευρίτου Β., Μπιανκόνι 1, Σμιτ, Σταματοπούλου
Ουτρέχτη: Αάρτς, Φαν Ντερ Μόλεν, Γιάνσεν, Χένε Ντ. 3, Φράουενφέλντερ 1, Λόριτσεν, Σρέντερ, Φαν Ρόσουμ, Σμιτς 1, Ντρέβες, Χένε Αμ., Γκέσερικ, Μπούις

Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου η Ντουναϊσβάρος επιβλήθηκε με 18-6 της Λιλ και κατέλαβε τη δεύτερη θέση του ομίλου.

Τελική Βαθμολογία
Ολυμπιακός 9 (33-15)
Ντουναϊσβάρος 6 (36-19)
Ουτρέχτη 3 (21-21)
Λιλ 0 (13-48)

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα