Eξαιρετικός Φιλιππίδης στο ντεμπούτο του το 2017

Gazzetta team
Eξαιρετικός Φιλιππίδης στο ντεμπούτο του το 2017

bet365

Με τον ιδανικότερο τρόπο ξεκίνησε τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις ο Κώστας Φιλιππίδης στην Ορλεάνη, στον πρώτο του αγώνα για το 2017.

Ο κάτοχος του πανελληνίου ρεκόρ στο επί κοντώ επικράτησε του αγώνα με άλμα στα 5,73 μ. και μπήκε δυνατά στο...χορό των μεγάλων αλμάτων.


Ο αθλητής του Δημήτρη Κυτέα, παρότι αγωνίστηκε με μικρή φόρα δεν είχε κανένα πρόβλημα να φτάσει στο 5,73 μ. με κανένα χαμένο άλμα. Ξεκίνησε τον αγώνα του από τα 5,44 μ. και συνέχισε επιτυχημένα στα 5,55 μ., 5,65 μ. και 5,73 μέτρα.

Ο παγκόσμιος πρωταθλητής του 2014 στο Σόποτ έχει μπροστά του μια σειρά από δυνατούς αγώνες, στους οποίους θα επιδιώξει να κυνηγήσει ακόμη μεγαλύτερα άλματα.

Ο αθλητής και ο προπονητής του, θα επιστρέψουν την Κυριακή (15/1) στην Ελλάδα και την ερχόμενη εβδομάδα θα αναχωρήσει για τη Γερμανία, προκειμένου να αγωνιστεί στο Κότμπους (25/1).

Το 5,73 μ. του Φιλιππίδη στην Ορλεάνη είναι η καλύτερη επίδοση αυτή τη στιγμή στον κόσμο.

Ο Φιλιππίδης, όπως κάθε χρόνο εδώ και μια δεκαετία, έτσι και φέτος θα είναι από τους πρωταγωνιστές στο αγώνισμα. Δεύτερος στον ίδιο αγώνα ήταν ο Κέβιν Μενάλντο με 5,65 μέτρα.

 

Τελευταία Νέα