Αξιόλογες προσπάθειες από τους αθλητές στην προπονητική ημερίδα του Αγ. Κοσμά

Gazzetta team
Αξιόλογες προσπάθειες από τους αθλητές στην προπονητική ημερίδα του Αγ. Κοσμά

bet365

Η πρώτη προπονητική ημερίδα της χρονιάς πραγματοποιήθηκε σήμερα (14/1) στις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά και άνοιξε την αγωνιστική δράση του 2017, με τους συμμετέχοντες να δείχνουν ότι βρίσκονται σε καλό δρόμο.
Στη διοργάνωση συμμετείχαν αρκετοί - για τα δεδομένα της εποχής - αθλητές και αθλήτριες, που είχαν την ευκαιρία να δουν την κατάσταση στην οποία βρίσκονται. Ενας από αυτούς ήταν ο Παναγιώτης Τριβυζάς, που έδειξε σαφώς βελτιωμένος σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά. Ο αθλητής του Κώστα Βογιατζάκη σημείωσε 6.70 στα 60μ., επίδοση καλύτερη από το 6.73, που έχει από πέρυσι, που όμως δεν μπορεί να καταχωρηθεί ως ατομικό ρεκόρ, καθώς η ημερίδα ήταν προπονητική. Ο αθλητής, ο οποίος θέλει μέσα στη σεζόν να κυνηγήσει το 6.64 (όριο για Βελιγράδι) θα τρέξει και στην ημερίδα της επόμενης εβδομάδας.
Ντεμπούτο στη σεζόν έκανε και ο Εμμανουήλ Καραλής. Ο έφηβος πλέον αθλητής ολοκλήρωσε τον αγώνα του με άλμα στα 5,25 μ., ενώ στη συνέχεια είχε αποτυχημένες προσπάθειες στα 5,45 μ., ύψος όπου επέλεξε να δοκιμάσει. Ο νεαρός επικοντιστής, ο οποίος αναμένεται να κάνει αγώνες και στο εξωτερικό, έδειξε πως βρίσκεται στη σωστή κατεύθυνση, ενόψει των αγώνων που ακολουθούν.
Εξαιρετικά ελπιδόφα ήταν η παρουσία και του Θοδωρή Χρυσανθόπουλου, που μετά τα προβλήματα των τελευταίων ετών επέστρεψε με άλμα στα 5,20 μέτρα. Τον πρώτο του αγώνα έκανε και ο Νίκος Νεράτζης, ο οποίος δεν μπόρεσε να βρει το ρυθμό του και έκανε τρία άκυρα άλματα στα 4,90 μέτρα.
Η 26χρονή Μαρία Κουμπούνη ήταν νικήτρια στα 60 μ. με 7.80, ενώ ακολούθησε η 23χρονη Ελπίδα Καρκαλάτου με 7.81, η οποία ήταν πρώτη και στα 150 μ. με 18.37. Στα 60 μ. αγωνίστηκε και η Κατερίνα Σαρρή, που ήταν νικήτρια της δεύτερης σειράς με 7.81.
Ο 17χρονος Γιώργος Σκορδής ήταν νικητής στα 150 μ. Παίδων με 17.52, μπροστά από τον Στέφανο Στόικο (17.57) και τον Γιώργο Καραλίδη (17.62). Στο αντίστοιχο αγώνισμα Κορασίδων, η αθλήτρια των 400 μ. εμπ. Ελλη Κυπραίου, ήταν πρώτη με 19.54. Καλή εμφάνιση στο ίδιο αγώνισμα και από την Νεάνιδα, Βασιλική Γιάχου που πέτυχε 19.27.
Η Μυρτώ Κασσωτάκη ήταν νικήτρια στο επί κοντώ Νεανίδων με 3,70 μ., ενώ στις γυναίκες η Ελένη Πόλακ επέλεξε να ξεκινήσει από τα 4,00 μ., ύψος το οποίο δεν κατάφερε να ξεπεράσει. Στις γυναίκες επικράτησε η Μαρία Αριστοτέλους με 3,90 μέτρα.
 

Τελευταία Νέα