H Γιουτζίν Μπουσάρ αποκάλυψε ότι δέχεται απειλές κατά της ζωής της

Αργυρώ Γιαννουδάκη
H Γιουτζίν Μπουσάρ αποκάλυψε ότι δέχεται απειλές κατά της ζωής της

bet365

Η Γιουτζίν Μπουσάρ σε συνέντευξη που παραχώρησε μίλησε για το τένις, το μόντελινγκ και της σχέση της με τις συναθλήτριες της και τον κόσμο.

Η όμορφη τενίστρια, η οποία εκμεταλλεύεται την εμφάνιση της ως μοντέλο, γεγονός για το οποίο την κατακρίνουν κάποιοι σχολίασε σχετικά: «Αν μπορεί κάποιος να έχει τα αποτελέσματα που είχα, δε βλέπω που είναι το κακό. Τώρα μπορεί να μην έχω αποτελέσματα, αλλά τα είχα σε μια φάση της καριέρας μου.

Το να έχεις κάποια καλά αποτελέσματα και να γίνεσαι γνωστή έξω από τον κόσμο του τένις, κάνοντας διάφορες φωτογραφήσεις για περιοδικά, δεν είναι κακό. Εκμεταλλεύομαι κάθε ευκαιρία που μου δίνεται γιατί δούλεψα σκληρά για να πετύχω όσα πέτυχα».

Για το γεγονός ότι δεν είναι ιδιαίτερα κοινωνική με τις συναθλήτριες της είπε: «Δε βρίσκομαι εδώ για να κοινωνικοποιηθώ. Είμαι φιλική προς τις συναδέλφισσες μου, αλλά όταν είμαι στο tour προτιμώ να επικεντρώνομαι στη δουλειά μου. Είναι μια δύσκολη θυσία, αλλά τα οφέλη είναι μεγάλα. Με μεγάλες θυσίες έρχονται και τα μεγάλα επιτεύγματα.

Αν η καριέρα μου τελείωνε αύριο, θα ήμουν ικανοποιημένη με όσα πέτυχα. Προφανώς θέλω να κρατήσει για 10 χρόνια ακόμα και θέλω να φτάσω σε μεγαλύτερους στόχους. Ακόμα και αν δεν κερδίσω όμως κανέναν αγώνα, θεωρώ πως άξιζαν τον κόπο όλες αυτές οι θυσίες».

Τέλος, για τις απειλές που έχει δεχτεί σημείωσε: «Έχω δεχτεί απειλές για τη ζωή μου και άλλα παρόμοια πράγματα από μερικούς επιθετικούς οπαδούς. Δυστυχώς, υπάρχει και αυτό, είναι όμως πολύ όμορφο που κάποιοι άνθρωποι με υποστηρίζουν. Κάποιοι ξεπερνούν τα όρια και με απογοητεύει αυτό.

Κάθε μέρα προπονούμαι, αυτή είναι η δουλειά μου. Το 80% της ημέρας είναι τένις και το 20% κάτι διαφορετικό. Με κατακρίνουν και ρωτάνε γιατί δεν προπονούμαι σε αυτό το 20%! Σήμερα ήμουν σε ένα γήπεδο για 6 ώρες, αλλά δεν σας έδειξα καμιά φωτογραφία. Αυτό είναι το ανόητο μίσος και το βρίσκω απογοητευτικό».

 

Τελευταία Νέα