Ο απολογισμός της χρονιάς από τον Γιαννιώτη (pic)

Gazzetta team
Ο απολογισμός της χρονιάς από τον Γιαννιώτη (pic)

bet365

Το δικό του απολογισμό του 2016 έκανε ο Σπύρος Γιαννιώτης, αναφερόμενος τόσο στο μετάλλιο στο Ρίο, όσο φυσικά και στο πιο σημαντικό που ήταν το ότι έγινε γονιός.

Θεωρείται και όχι άδικα ως ένα από τα πρόσωπα της χώρας το 2016 συνολικά και όχι μόνο στον αθλητισμό. Στον τελευταίο αγώνα της ζωής του κατάφερε να πάρει το ασημένιο μετάλιο στο Ρίο, με την κούρσα του στα τελευταία μέτρα να συγκλονίζει όλον τον κόσμο.

Ο λόγος φυσικά για τον Σπύρο Γιαννιώτη. Ο πρωταθλητής μας στην κολύμβηση ανοιχτής θαλάσσης και από τα φαβορί για το αθλητής της χρονιάς στα Gazzetta Awards έκανε τον δικό του απολογισμό της χρονιάς μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Facebook αναφέροντας τα εξής: «Έφτασε στο τέλος του το 2016. Μια χρόνια που τα είχε όλα στην ζωή μου ένα Ολυμπιακό μετάλλιο στον τελευταίο αγώνα της ζωης μου και το μεγαλύτερο θείο δώρο, να γινεις γονιός, όμως είχε και μια πολύ άσχημη στιγμή ,ο θανατος ενός καλόυ φίλου, που ξέρω πως εκει ψηλά που είναι μας καμαρώνει! Μια χρονιά Λοιπόν με τις μεγαλύτερες συγκινήσεις της ζωής μου! Κλείνοντας θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στο προπονητή και καλό μου φίλο Νίκο Γέμελο που για 17 χρόνια ήταν δίπλα μου στον να γίνει το όνειρο μας πραγματικότητα !

Όλο αυτόν δεν θα μπορούσε να γινει χωρίς την βοήθεια της ομοσπονδίας, του σύλλογο μου Ολυμπιακου, την ΕΟΕ και τον χορηγό μου Eurobank.

Εύχομαι το νέο έτος να σας φέρει αυτό που αγαπάτε αλλά πάνω από όλα υγεία, αγάπη και ειρηνη σε όλο το κόσμο»!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα