Ο Βασίλης Μεγαλοοικονόμου στην... κάλπη των Gazzetta Awards

Gazzetta Awards Gazzetta Awards
Ο Βασίλης Μεγαλοοικονόμου στην... κάλπη των Gazzetta Awards

bet365

Ο Βασίλης Μεγαλοοικονόμου, ο προπονητής που οδήγησε τον Εμμανουήλ Καραλή στο να βελτιώσει τρεις φορές την κορυφαία επίδοση όλων των εποχών στο επί κοντώ στην κατηγορία παίδων, ψήφισε για τα gazzetta Awards.

O έμπειρος προπονητής, ο οποίος είδε τον αθλητή του να πανηγυρίζει το χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία του και με τις εμφανίσεις του να δίνει υποσχέσεις για σπουδαία πράγματα στο μέλλον, αποκάλυψε τους δικούς του κορυφαίους.

ΑΘΛΗΤΗΣ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ: Για μένα κορυφαίος αθλητής της χρονιάς είναι ο Εμμανουήλ, γιατί θεωρώ ότι είναι τεράστιο επίτευγμα να καταρρίπτεις τρεις φορές την κορυφαία επίδοση όλων των εποχών.

ΑΘΛΗΤΡΙΑ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ: Αλήθεια είναι ότι σε αυτήν την κατηγορία δυσκολεύομαι να αποφασίσω, αλλά θα επιλέξω την Κατερίνα Στεφανίδη λόγω της δυσκολίας του αθλήματος. Το κίνητρο της ήταν κάτι το ανεπανάληπτο.

ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ: Μάντης και Καγιαλής παίρνουν άξια τον τίτλο της κορυφαίας ομάδας, αφού με σταθερά καλές εμφανίσεις τα τελευταία χρόνια έφτασαν στο βάθρο των νικητών στο Ρίο.

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ: Νομίζω ότι ο Νίκος Γέμελος αξίζει αυτήν την τιμή, λόγω της διαχρονικότητας του Σπύρου Γιαννιώτη. Για το ότι ο Σπύρος έχει μείνει στο προσκήνιο των επιτυχιών μερίδιο ευθύνης έχει και ο προπονητής του.

ΠΑΡΑΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗΣ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ: Η Κοροκίδα αξίζει κατά την άποψη μου αυτόν τον τίτλο γιατί ήταν πρωταθλήτρια προτού πάθει το ατύχημα και μετά από αυτό ξαναμπήκε στον πρωταθλητισμό και έγινε παραολυμπιονίκης. Της αξίζει για την πορεία της όλα αυτά τα χρόνια.

ΨΗΦΙΣΕ ΕΔΩ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΣΟΥ ΚΟΡΥΦΑΙΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ 2016!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Gazzetta Awards
Gazzetta Awards