Ο Εμμανουήλ Καραλής επιλέγει τους κορυφαίους!

Gazzetta Awards Gazzetta Awards
Ο Εμμανουήλ Καραλής επιλέγει τους κορυφαίους!

bet365

Ο πρωταθλητής Ευρώπης στο επί κοντώ στην κατηγορία παίδων, Εμμανουήλ Καραλής ψηφίζει για τα gazzeta Awards!

Βελτίωσε τρεις φορές μέσα στο 2016 την κορυφαία επίδοση όλων των εποχών στο επί κοντώ στην κατηγορία παίδων και ανέβηκε στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου την κατηγορία στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. Ο αθλητής του Βασίλη Μεγαλοοικονόμου επιλέγει τους δικούς του κορυφαίους για τη χρονιά που πέρασε.

ΑΘΛΗΤΗΣ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ: Είμαι σε δίλημμα ανάμεσα σε Αντετοκούμπο και Πετρούνια, αλλά θα επιλέξω τον πρώτο. Ο λόγος είναι ότι προέρχεται από την Αφρική όπως και εγώ κατά το ήμισυ και τον νιώθω κοντά μου, φυσικά παρακολουθώ και μπάσκετ.

ΑΘΛΗΤΡΙΑ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ: Η αλήθεια είναι ότι σε αυτήν την κατηγορία με δυσκόλεψαν Κορακάκη και Στεφανίδη, αλλά θα επιλέξω την Κατερίνα γιατί κάνουμε το ίδιο αγώνισμα, την γνωρίζω αρκετά χρόνια και έχουμε προπονηθεί μαζί.

ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ: Επιλέγω τους Μάντη και Καγιαλή, γιατί παρακολούθησα την προσπάθεια τους στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο και με συγκίνησαν.

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ: Θεωρώ ότι κορυφαίος προπονητής της χρονιάς είναι ο Μίτσελ Κρίερ, τον γνωρίζω προσωπικά και εκτός από το προφανές ότι έχει βοηθήσει πολύ τεχνικά και ψυχολογικά την Κατερίνα είναι και καλός άνθρωπος.

ΠΑΡΑΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗΣ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ: Ο Μάμαλος είναι για μένα ο κορυφαίος τον παρακολουθούσα από παλιά όταν είχε κάνει παγκόσμιο ρεκόρ και φυσικά στους Παραολυμπιακούς Αγώνες.

ΨΗΦΙΣΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΣΟΥ... ΠΡΩΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ 2016 ΣΤΗΝ ΚΑΛΠΗ ΤΟΥ GAZZETTA

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Gazzetta Awards
Gazzetta Awards