Ο Κονταδόρ πιστεύει ότι μπορεί να κερδίσει το Γύρο Γαλλίας

Αργυρώ Γιαννουδάκη
Ο Κονταδόρ πιστεύει ότι μπορεί να κερδίσει το Γύρο Γαλλίας

bet365

Ο Αλμπέρτο Κονταδόρ θεωρεί ότι μπορεί ακόμη να κερδίσει το Γύρο Γαλλίας, παρά την απογοητευτική εμφάνιση της προηγούμενης χρονιάς.

Ο 34χρονος ποδηλάτης της Trek-Segafredo για το 2017, στοχεύει στην κατάκτηση του κορυφαίου ποδηλατικού γύρου για 3η φορά μετά από τις νίκες του 2007 και 2009. Θυμίζουμε ότι ήταν ο νικητής και την ακριβώς επόμενη σεζόν, όμως το τίτλος του αφαιρέθηκε λόγω του θετικού δείγματος σε clenbuterol.

«Είναι απλό, θέλω να επιστρέψω και να κερδίσω και νιώθω ότι είμαι σε θέση να το κάνω», δη΄λωσε ο Ισπανός στην ισπανική εφημερίδα ABC, προσθέτοντας: «Ήμουν πολύ άτυχος στον συγκεκριμένο αγώνα τα προηγούμενα χρόνια, λόγω των ατυχημάτων που είχα».

Το 2011 ο Κονταδόρ είχε καταλάβει την 5η θέση, αποτέλεσμα που επίσης ακυρώθηκε λόγω του θετικού δείγματος του 2010. Το 2013 όταν επανήλθε στην ενεργό δράση τερμάτισε 4ος στη γενική κατάταξη, ενώ το 2015 δεν κατάφερε να ανακτήσει τις δυνάμεις του από την υπερπροσπάθεια κατάκτησης του Γύρου Ιταλίας, με αποτέλεσμα να μείνει 5ος. Στο φετινό Γύρο, τα ατυχήματα που είχε τον ανάγκασαν να εγκαταλείψει την προσπάθεια στα Πυρηναία Όρη.

Ο Ισπανός θα κάνει ντεμπούτο με την νέα του ομάδα τον Φεβρουάριο στον αγώνα Ruta del Sol και αμέσως μετά στον κλασικό αγώνα Παρίσι - Νίκαια.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα