Η ΕΘΝ.Ο.Α. αξιοποιεί το Ολυμπιακό Στάδιο

Gazzetta team
Η ΕΘΝ.Ο.Α. αξιοποιεί το Ολυμπιακό Στάδιο

bet365

Πρωτόκολλο συνεργασίας υπεγράφη μεταξύ της Εθνικής Ολυμπιακής Ακαδημίας της Ελλάδας (ΕΘΝ.Ο.Α.) και του Ολυμπιακού Αθλητικού Κέντρου Αθηνών Σπύρος Λούης (ΟΑΚΑ).

Τη συνεργασία υπέγραψαν, ο Πρόεδρος της Ακαδημίας κύριος Ισίδωρος Κούβελος και ο Πρόεδρος του ΟΑΚΑ κύριος Ευάγγελος Πηλιχός, τονίζοντας την αναγκαιότητα εφαρμογής πρωτοκόλλου που θα έχει την μορφή κοινών δράσεων οι οποίες θα λειτουργήσουν μεμονωμένα αλλά και συνδυαστικά, όπως η μόνιμη εγκατάσταση στο Ο.Α.Κ.Α. της έκθεσης Ολυμπιακών Ενθυμημάτων της ΕΘΝ.Ο.Α., καθώς και η καθημερινή υλοποίηση των πετυχημένων εκπαιδευτικών της προγραμμάτων: "Ευ Αγωνίζεσθαι – Άννα Πολλάτου" και "Εργαστήρι Ολυμπισμού", για μαθητές πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.

Αναμένεται άμεσα να διαμορφωθεί, στο εμβληματικό για τη χώρα Ολυμπιακό Αθλητικό Στάδιο, μια αισθητική και λειτουργική ενότητα που θα αποδώσει νέα ταυτότητα στο δημόσιο αθλητικό χώρο και στα οράματα της ΕΘΝ.Ο.Α. για ενδελεχή εφαρμογή της Ολυμπιακής Παιδείας στην χώρα που γέννησε την Ολυμπιακή ιδέα.

Στη σύναψη συνεργασίας έδωσαν το παρών: το μέλος της ΕΟΕ και μέλος του Δ.Σ. του Ο.Α.Κ.Α. κύριος Γιώργος Αλικάκος, ο Συντονιστής – Γενικός Δ/ντης Ο.Α.Κ.Α. κύριος Βασίλειος Βελέντζας, στελέχη του Ο.Α.Κ.Α. και της ΕΘΝ.Ο.Α.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα