Η λογική του Ερασιτέχνη στην αποδυνάμωση του πόλο

Gazzetta team
Η λογική του Ερασιτέχνη στην αποδυνάμωση του πόλο

bet365

Το αρχικό πλάνο εσόδων του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού δεν προχώρησε και η μείωση των εξόδων στο πόλο ήταν μονόδρομος για την διοίκηση του «τριφυλλιού»!

Η αποδυνάμωση του τμήματος πόλο του Παναθηναϊκού στα μέσα της σεζόν, όπως ήταν λογικό προκάλεσε απορία και αρνητική εντύπωση στους φίλους του συλλόγου! Φυσικά μία τέτοια κίνηση δεν συνάδει με το μέγεθος του κλαμπ αλλά για την επιβίωση του «τριφυλλιού» αποτέλεσε μονόδρομο! Ο Παναθηναϊκός Α.Ο. προχώρησε το καλοκαίρι σε έναν σχεδιασμό βάσει των πάγιων εσόδων του αλλά και κάποιων συγκεκριμένων βελτιωμένων οικονομικών προοπτικών, οι οποίες κυρίως προέρχονταν από την εισαγωγή της κάρτας φιλάθλου στους αγώνες του ποδοσφαιρικού Παναθηναϊκού. Αυτό το πλάνο δεν προχώρησε ενώ οι άνθρωποι του Ερασιτέχνη υποστηρίζουν πως και τα πάγια έσοδα του παρουσιάζουν σημαντική καθυστέρηση. Το πόλο, λοιπόν, δεν έχει κάποιον μεγάλο χορηγό όπως συμβαίνει στο βόλει ανδρών (Πολέμης) και γυναικών(Μαλακατές) ή στο γυναικείο μπάσκετ(Wikstrom και αδέρφια Ντάνου) και η κατάσταση έγινε αρκετά δύσκολη λόγω της έλειψης χρημάτων.

Για αυτό, λοιπόν, η διοίκηση του Παναθηναϊκού θεώρησε πιο τίμιο να αφήσει ελεύθερους τους ξένους και τον προπονητή για να μειώσει την οικονομική «αιμοραγία», να μπορέσουν να πληρωθούν οι υπόλοιποι αθλητές και να μην διαλυθεί το τμήμα. Εξάλλου τα τελευταία χρόνια, ο Α.Ο έστω και καθυστερημένα πληρώνει και εξοφλά όλους τους αθλητές και προπονητές του και δεν έχει μπει ποτέ σε διαδικασία αλλαγής ΑΦΜ ή άλλων παρόμοιων πρακτικών για να αποφύγει τα χρέη!

Τέλος, και όσον αφορά την μεταγραφή Βολικάκη στην ποδηλασία από το «πράσινο στρατόπεδο» τόνιζαν χαρακτηριστικά πως «ο Βολικάκης που είναι ο κορυφαίος Έλληνας ποδηλάτης θα πάρει για έξοδα προετοιμασίας και όχι μισθό, το ένα πέμπτο από αυτά που είχε συμφωνήσει φέτος ο προπονητής πόλο Τεό Λοράντος».

 

Τελευταία Νέα