Οι... εκλεκτοί του Νίκου Γέμελου για τα Gazzetta Awards 2016!

Gazzetta Awards Gazzetta Awards
Οι... εκλεκτοί του Νίκου Γέμελου για τα Gazzetta Awards 2016!

bet365

Έχοντας υπό τις οδηγίες του για περισσότερα από 17 χρόνια τον Σπύρο Γιαννιώτη, ο Νίκος Γέμελος δεν ήταν πια ένας απλός προπονητής. Eίναι κόουτς Ολυμπιονίκη και υπεραθλητή! Με... αυτή την ιδιότητα προσήλθε στην «κάλπη» των Gazzetta Awards 2016»!

Η κατάκτηση ενός ολυμπιακού μεταλλίου τον είχε στοιχειώσει γι αυτό και όταν επιτέλους ήρθε ήταν σαν να λυτρώθηκε, σαν να έφερε εις πέρας ένα ιερό καθήκον. Κάθε προπονητής έχει μεγάλο μερίδιο στην επιτυχία, όμως ο Γέμελος πιστώνεται το κάτι παραπάνω, γιατί κατάφερε να διαχειριστεί τις ανασφάλειες και τους φόβους ενός αθλητή περασμένης ηλικίας, που στόχευε στην υπέρβαση και τα κατάφερε. Τα κατάφεραν, γιατί Γιαννιώτης και Γέμελος είναι δίδυμο στις συνειδήσεις μας. Ο ομοσπονδιακός προπονητής ρίχνει στην κάλπη των gazzetta awards τους εξής υποψηφίους.

ΑΘΛΗΤΗΣ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ: Τον Σπύρο φυσικά, γιατί για μένα εκτός από καλύτερος αθλητής όλων των εποχών είναι και ο καλύτερος άνθρωπος.

ΑΘΛΗΤΡΙΑ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ: Πιστεύω ότι η Κατερίνα Στεφανίδη κερδίζει στα σημεία την Αννα Κορακάκη. Ο λόγος είναι ότι ο στίβος και δη το επί κοντώ είναι από τα πιο απαιτητικά, τεχνικά και ταχυδυναμικά αθλήματα.

ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ: Ο τίτλος της κορυφαίας ομάδας πάει αυτοδικαίως στους Μάντης και Καγιαλής. Η ελληνική ιστιοπλοΐα συνέχισε την τεράστια παράδοση που έχει στους Ολυμπιακούς Αγώνες, αφού πρόκειται για ένα από τα αθλήματα με τις περισσότερες επιτυχίες.

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ: Προσωπική μου άποψη είναι ότι ο Δημήτρης Ράφτης είναι ο κορυφαίος προπονητής της χρονιάς, αφού ο αθλητής του πρωταγωνίστησε για δύο σερί χρόνια, έχοντας παράλληλα σε πολύ υψηλό επίπεδο και τον Βλάση Μάρα.

ΠΑΡΑΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗΣ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ: Ψηφίζω τον Δημοσθένη Μιχαλεντζάκη, γιατί τον γνώρισα προσωπικά, είδα την τεράστια προσπάθεια του στη διάρκεια κοινής προετοιμασίας που είχαμε στην Κομοτινή και πραγματικά με συγκλόνισε η προσπάθεια του στους Αγώνες.

KANE KΛΙΚ ΚΑΙ ΨΗΦΙΣΕ ΕΔΩ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΣΟΥ ΚΟΡΥΦΑΙΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ 2016

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Gazzetta Awards
Gazzetta Awards