Αλλάζει χρόνο στην κορυφή η Προοδευτική Αγρινίου!

Gazzetta team
Αλλάζει χρόνο στην κορυφή η Προοδευτική Αγρινίου!

bet365

Μετά από ένα συγκλονιστικό παιχνίδι, η Προοδευτική Αγρινίου κέρδισε την Καστοριά με 26-23 για την 4η Αγωνιστική του 3ου Ομίλου της Β΄Εθνικής Κατηγορίας χάντμπολ ανδρών και θα κάνει Χριστούγεννα στην κορυφή!

Αυτή ήταν η τέταρτη νίκη σε 4 αγώνες για την ομάδα του Αγρινίου που βρίσκεται στην πρώτη θέση της βαθμολογίας με 8 βαθμούς. Μεγάλη ώθηση για μια ακόμη σημαντική νίκη έδωσε ο αρκετά εκδηλωτικός κόσμος που βρέθηκε στις εξέδρες της πόλης. Επόμενος αγώνας για τη Προοδευτική είναι στις 21 Ιανουαρίου 2017 ώρα 18:00 στην Πτολεμαΐδα με αντίπαλο τον τοπικό Αρίων.

Δεκάλεπτα : 5-3, 8-7, 11-12, 17-14, 20-17, 26-23.

Α.Σ. ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΑΓΡΙΝΙΟΥ (Συράκος Παναγιώτης) : Σπυρόπουλος Απ., Λιόκαυτος Κ.(3), Αποστολόπουλος Κ., Γουργολίτσας Γ.(1), Παπαδάκης Δ.(1), Δήμου Χρ.(2), Αλεξόπουλος Β., Κωνσταντόπουλος Γ.(6), Χαΐμάνης Κ., Μαυρέλης Χρ., Παπανίκος Δ.(3), Ράικος Σπ., Φωτόπουλος Λ., Γιαννιώτης Δ.(8), Ράικος Κ.(2), Συράκος Λ.

Α.Ο.Α. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ (Ζυγούρας Αθανάσιος) : Σαλαγιάννης Θ., Πούλιος Δ., Αναστασίου Η.(7), Δόκαλος Σ.(2), Γκανάρας Μ.(1), Τερζογλου Γ.(3), Τούλιος Α.(1), Τζιφονώτας Γ., Τάσιος Φ.(4), Κωνσταντινίδης Χ.(5), Μασκαλίδης Π., Τούλιος Β.

*Η ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΑΓΡΙΝΙΟΥ διοργανώνει PARTY με ελληνική και ξένη μουσική, για την ενίσχυση των τμημάτων Χειροσφαίρισης το Σάββατο 24 Δεκεμβρίου 2016 ώρα 22:00 στο CAFE BAR OPERA στο κέντρο της πόλης. Τιμή εισόδου 8 € (με ποτό).

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα