Καλύτερος ο Πετρούνιας που κοιτάζει το Τόκιο

Gazzetta team
Καλύτερος ο Πετρούνιας που κοιτάζει το Τόκιο

bet365

Ο χρυσός Ολυμπιονίκης στους κρίκους Λευτέρης Πετρούνιας αναδείχθηκε καλύτερος αθλητής για το 2016 από τον ΠΣΑΤ και στις δηλώσεις του ήδη έβαλε πλώρη για νέο χρυσό στο Τόκιο!

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ο Λευτέρης Πετρούνιας ψηφίζεται από τον ΠΣΑΤ καλύτερος αθλητής της χρονιάς. Ειδικά φέτος είναι κάτι λογικό από την στιγμή που κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στους κρίκους στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Ρίο. Ο πρωταθλητής μας κατά την βράβευσή του, αφού ευχαρίστησε όσους βρίσκονται δίπλα του, ξεκαθάρισε πως ήδη έχει αρχίσει την προετοιμασία για τους επόμενους Ολυμπιακούς Αγώνες που θα διεξαχθούν στο Τόκιο.

Αναλυτικά ανέφερε: «Δεύτερη σερί χρονιά αυτό το βραβείο. Θέλω να σας ευχαριστήσω. Είναι πολύ όμορφο. Χαίρομαι πάρα πολύ. Το λέγαμε παλιότερα να είστε δίπλα μας και τώρα το βλέπουμε. Συνεχίστε έτσι, να είστε δίπλα στον ερασιτεχνικό αθλητισμό, είναι πολύ ωραία. Προετοιμάζομαι για Τόκιο, έχει αρχίσει η δουλειά κι επειδή ο δρόμος είναι δύσκολος. Θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους της, γιατί είμαστε μαζί συνέχεια. Θέλω να ευχαριστήσω τον προπονητή μου, Δημήτρη Ράφτη, που έχει γενέθλια σήμερα και είναι για μένα ο κορυφαίος προπονητής του κόσμου, τον γιατρό Οδυσσέα Παξινό. Όπως βλέπετε η αποστολή μας μεγάλωσε κατά πολύ και ευχαριστώ τον κ. Καπράλο γι' αυτήν την ιδέα και είμαι σίγουρος ότι στο Τόκιο η αποστολή θα είναι τριψήφια σε αριθμό. Θέλω να φτάσουμε μέχρι το Τόκιο με όλα τα αποτελέσματα όπως τα έχουμε ξεκινήσει μέχρι τώρα. Ευχαριστούμε πολύ».

 

Τελευταία Νέα