Κορακάκη: «Η ισχυρή θέληση και η αγάπη φέρνει τις επιτυχίες»

Gazzetta team
Κορακάκη: «Η ισχυρή θέληση και η αγάπη φέρνει τις επιτυχίες»

bet365

Η ισχυρή θέληση και η αγάπη γι' αυτό που κάθε αθλητής κάνει, είναι το κλειδί για τις επιτυχίες σύμφωνα με την κορυφαία αθλήτρια τους 2016 Άννα Κορακάκη.

Με ένα χρυσό και ένα χάλκινο μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες ήταν λογικό η Άννα Κορακάκη να ήταν η κορυφαία αθλήτρια για το 2016 στην ετήσια γιορτή του ΠΣΑΤ. Η νεαρή σκοποβόλος μιλώντας κατά την βράβευσή της δεν στάθηκε στα όποια προβλήματα υπήρχαν, αλλά στο ότι η ισχυρή θέληση και η αγάπη της για το άθλημα αυτό, έφεραν τις επιτυχίες. Αναλυτικά ανέφερε: «Σημαντικό στοιχείο ήταν η ισχυρή μας θέληση και η μεγάλη μας αγάπη γι' αυτό που κάνουμε. Απ' ότι φαίνεται τελικώς οι συνθήκες δεν επηρεάζουν. Πάντα όμως είναι προτιμότερο να έχεις τις υποδομές που πρέπει. Ισχυρή θέληση και αγάπη μας φέρνει σε αυτές τις επιτυχίες».

Για το τι σκέφτηκε αμέσως μετά την επιτυχία της: «Το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα ήταν η χαρά που έδωσα τον κόσμο. Εκτός από την οικογένειά μου, τον πατέρα μου, την μητέρα μου, τον αδερφό μου, στους οποίους χρωστάω τα πάντα, θα ήθελα να ευχαριστήσω και τον κ. Καπράλο».

 

Τελευταία Νέα