Ενίσχυση του ποδηλατικού τμήματος του «τριφυλλιού»

Gazzetta team
Ενίσχυση του ποδηλατικού τμήματος του «τριφυλλιού»

bet365

Ο Παναθηναϊκός προχώρησε στην ενίσχυση του τμήματος ποδηλασίας με στόχο να επιστρέψει ξανά στην κορυφή!

Ο Παναθηναϊκός Α.Ο. προχώρησε στις πρώτες του μεταγραφικές κινήσεις για τη νέα σεζόν στην ποδηλασία. Οι ιθύνοντες του εν λόγω τμήματος του Τριφυλλιού, δούλεψαν με υπομονή όλο αυτόν τον καιρό, με σκοπό την ενίσχυσή του, στην προσπάθεια που καταβάλλει ο Σύλλογος για να επιστρέψει ξανά στην κορυφή, σε ένα άθλημα άλλωστε που αποτελεί τον πολυνίκη της χώρας.

Η μεταγραφική περίοδος ολοκληρώνεται την ερχόμενη Τρίτη 20/12.

Οι αθλητές που ενσωματώνονται μέχρι στιγμής στο δυναμικό του Τριφυλλιού για την νέα αγωνιστική περίοδο είναι οι εξής:

1) Κωνσταντίνος Νικολαΐδης

Νικολαϊδης

Η ...σημαία ξανά στον ιστό της! Η περίπτωσή του δε χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις. Είναι η δεύτερη επιστροφή του στο Τριφύλλι και η τρίτη του θητεία συνολικά.

Ο έμπειρος ποδηλάτης δήλωσε στο panathinaikos1908.gr: «Επιστρέφω στον αγαπημένο μου Παναθηναϊκό, την ομάδα μέσω της οποίας έμαθα το άθλημα της ποδηλασίας, για να βοηθήσω με την εμπειρία μου, τόσο αγωνιστικά στην κατηγορία ανδρών, όσο και σε άλλους τομείς».

2) Νίκος Ζουναρέλης

Ζουναρέλης

Ο Νίκος, με καταγωγή από τον Βόλο, θα αγωνιστεί φέτος για το Τριφύλλι στην κατηγορία ανδρών. Προερχόμενος από την ομάδα του Πελοτόν έχει στο ενεργητικό του μια 4η θέση σε πανελλήνιο πρωτάθλημα πίστας στην ατομική χρονομέτρηση των 4000μ και μια 6η θέση επίσης σε πανελλήνιο πρωτάθλημα στο αγώνισμα των πόντων. Καλύτερη στιγμή του ως τώρα είναι η περσινή στέψη του ως πανελλήνιου πρωταθλητή στην ομαδική χρονομέτρηση των 4000μ στην πίστα.

Ο 21χρονος ποδηλάτης δήλωσε στο panathinaikos1908.gr: «Είμαι έτοιμος να κάνω το μεγάλο βήμα με τη φανέλα του Παναθηναϊκού Α.Ο. και να αλλάξω επίπεδο ως ποδηλάτης».

3) Αγγελική Βαφέα

Βαφέα

Η γνωστή στο χώρο 31χρονη «Άντζια» αναμένεται να πρωταγωνιστήσει και φέτος στην κατηγορία των γυναικών, αυτή τη φορά όμως με τα χρώματα του Παναθηναϊκού. Έχοντας να παρουσιάσει το 2015 μια 3η θέση στην ατομική χρονομέτρηση του πανελλήνιου πρωταθλήματος δρόμου και μια 2η θέση στον γύρο Κύπρου την ίδια χρονιά, αλλά και συνεχόμενες παρουσίες στα βάθρα των τοπικών πρωταθλημάτων Αττικής από το 2013 ως και σήμερα ως αθλήτρια του Ο.Φ.Ν. Ιωνίας, αναμένεται να αλλάξει επίπεδο με την παρουσία της την ομάδα των γυναικών τόσο στον δρόμο όσο και στην πίστα.

Η ίδια δεν έκρυψε την μεγάλη της επιθυμία για τη μεταγραφή της στον Παναθηναϊκό και με το πέρας της δήλωσε στο panathinaikos1908.gr:

«Ως φίλαθλος του Παναθηναϊκού από παιδί, είμαι πολύ χαρούμενη που βρίσκομαι στην οικογένειά του πλέον ως αθλήτρια»

4) Κωνσταντίνα Λεπενιώτη

Λεπενιώτη

Από τον Α.Ο. Θησέα με δανεισμό για ένα χρόνο, η Κωνσταντίνα Λεπενιώτη θα προσπαθήσει να συνθέσει ένα ισχυρό δίδυμο με την Άντζια. Αν και μόλις 21 ετών, η Κωνσταντίνα έχει να παρουσιάσει πλούσιο βιογραφικό: 3η στο πανελλήνιο πρωτάθλημα πίστας στο ‘Ομνιουμ 2013, 2η στο πανελλήνιο πρωτάθλημα πίστας στο Κεϊρίν το 2014, 3η στο 1st Acropolis Track Grand Prix- 200m Γυναικών το 2015και 4η στο πανελλήνιο πρωτάθλημα πίστας των 3km Individual Pursuit των γυναικών το 2016.

Η Κωνσταντίνα δήλωσε στο panathinaikos1908.gr: «Είμαι ενθουσιασμένη που φέτος θα αγωνίζομαι με τα χρώματα του Παναθηναϊκού Α.Ο., τυχερή που κατάφερα να γίνω μέλος μιας τόσο μεγάλης οικογένειας και πρόθυμη να δουλέψω όσο χρειαστεί για μια χρονιά γεμάτη νίκες και διακρίσεις».

5) Γιώργος Γιαννακόπουλος

Γιαννακόπουλος

Μια πολύ σημαντική μεταγραφή για την κατηγορία των μάστερ, ειδικά στα ανηφορικά τερέν!

Ως καινούριο μέλος της οικογένειας του Τριφυλλιού, ο 41χρονος αθλητής δήλωσε στο panathinaikos.gr: "Είμαι χαρούμενος που ήρθα στην ομάδα της καρδιάς μου και υπόσχομαι ότι από την πλευρά μου θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να φτάσω στην κορυφή".

Τέλος, με τη φανέλα του Παναθηναϊκού Α.Ο. θα αγωνίζονται για φέτος και οι Βαγγέλης Ντεγιάννης και Γιώργος Πολυκανδριώτης στην κατηγορία των παίδων, οι Βαγγέλης Ζαρουχλιώτης και Κώστας Χατζηνικόλας στην κατηγορία Ανδρών καθώς και ηθικά πλάι στην ομάδα θα βρίσκεται και ο παλιός της αθλητής από τη δεκαετία του 90' Γιώργος Λεβαντής!

 

Τελευταία Νέα