Τραμπάκουλας ο νέος πρόεδρος στην ΕΦΟΠ

Gazzetta team
Τραμπάκουλας ο νέος πρόεδρος στην ΕΦΟΠ

bet365

Συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πάλης, που εκλέχθηκε με συντριπτική πλειοψηφία μετά τις αρχαιρεσίες που πραγματοποιήθηκαν στις 3/12/2016.

Η σύνθεση του νέου Διοικητικού συμβουλίου έχει ως εξής:

Πρόεδρος: Δημήτρης Τραμπάκουλας
Α αντιπρόεδρος: Στέργιος Λεωνάκης
Β αντιπρόεδρος: Φανούριος Μπατζακίδης
Γ Αντιπρόεδρος: ΜύρωναςΣτεφανάκης
Δ Αντιπρόεδρος: Γιώργος Γαρδεράκης
Γενικός Γραμματέας: Ξενοφών Αθανασίου
Ειδικός Γραμματέας: Χρήστος Παππους
Ταμίας: Νίκολοας Μπούγας
Αναπληρωτής ταμίας: Κώστας Φάλιας
Εφορος: Αναστάσιος Μπεαζίδης
Μέλη Παναγιώτης Βεκρής, Αθανασίου Παντελής, Αλέξανδρος Μανάφας

«Ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου, όλους όσους συμπορευτήκαμε σε αυτή την διαδρομή, παλέψαμε, κουραστήκαμε, μα μείναμε όρθιοι. Ειδικότερα ευχαριστώ τα σωματεία όπου με το «καθολικό» 96,8% των ψήφων τους, έδειξαν την απόλυτη εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπό μου και το νέο ΔΣ.

Ως πρόεδρος της Ομοσπονδίας καλώ το νέο ΔΣ, τα απερχόμενα μέλη, αλλά και όλους τους φίλους της Πάλης να μείνουν κοντά μας γιατί μόνο ενωμένοι θα μπορέσουμε να ανταπεξέλθουμε στις δυσκολίες.

Πρέπει να αφιερώσουμε το 100% των δυνατοτήτων μας για να διεκδικήσουμε το καλό της πάλης, γιατί το αγαπημένο μας άθλημα είναι πάνω από όλους και όλα», τόνισε ο πρόεδρος της ΕΛΟΠ Δημήτρης Τραμπάκουλας.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα