Πανελληνιονίκης Όμιλος ο ΙΟΜ

Gazzetta team
Πανελληνιονίκης Όμιλος ο ΙΟΜ

bet365

Με την ανάδειξη του Ιππικού Ομίλου Μεσογείων σε Πανελληνιονίκη Όμιλο ολοκληρώθηκε η πρώτη ημέρα των 69ων Πανελληνίων Αγώνων Υπερπήδησης Εμποδίων, που διεξάγονται στο κλειστό ιπποδρόμιο του Ολυμπιακού Κέντρου Ιππασίας στο Μαρκόπουλο.

Στο ομαδικό αγώνισμα ύψους 1.20μ. οι τρεις αθλητές του ΙΟΜ, Μάριος Δεστέφανος με τον Amazing Gold, Ευθύμης Κρεμιώτης με τον Ranute du Boisson και Λευτέρης Βαρουξής με τον Balouan συγκέντρωσαν 0 βαθμούς ποινής και κέρδισαν την 1η θέση. Στην 2η θέση ήταν ο Ιππικός Όμιλος Αυλώνας με 4 βαθμούς και στην 3η θέση ο Αθλητικός Ιππικός Όμιλος Αττικής επίσης με 4 βαθμούς.

Στην κατηγορία Γ ύψους 1.20μ. η Αμαλία Πανταζοπούλου με τον Oscar du Peron κέρδισε την 1η θέση με την γρηγορότερη άπταιστη διαδρομή σε χρόνο 62,59. Στην 2η θέση ήταν ο Ulrich Kirchhoff με τον Everytime με άπταιστη και χρόνο 64,15 και στην 3η θέση η Μαργαρίτα Δενδρινού με τον Bonfire με 0 βαθμούς και χρόνο 64,42.

Στην κατηγορία Ε ύψους 1.10μ. νικήτρια αναδείχθηκε η Χριστίνα Σαχίνογλου με τον Carosa του ΚΕΙΠ με την γρηγορότερη άπταιστη διαδρομή σε χρόνο 51,54. Δεύτερη ήταν η Παναγιώτα Μαυράκη με την Cohiba του ΑΙΟΒ με άπταιστη και χρόνο 52,27 και τρίτη η Μαρία Ζουμπουλάκη του ΙΟΑΧ με τον Cretan Atlas και χρόνο 53,10.

Στην πρώτη σημερινή κατηγορία Η ύψους 1.00μ. νικητής ήταν ο Ευθύμης Κρεμιώτης του ΙΟΜ με τον Concord με διπλή άπταιστη και τον καλύτερο χρόνο 19,07. Στην 2η και 3η θέση δύο αμαζόνες, η Sally Spencer με τον Zappelin του ΙΠΟΑ με άπταιστες και χρόνο 19,18 και η Σεμέλη Ποππ με τον Iren με επίσης 0 βαθμούς και χρόνο 21,79.

Στον 1ο γύρο της κατηγορίας Νέων Ίππων 15 αθλητές με τα άλογά τους έκαναν άπταιστες διαδρομές, με τον Γιάννη Σκανδάλη και τον Chudodeen να είναι στην 1η θέση με τον καλύτερο χρόνο. Ο 2ος και τελικός γύρος της κατηγορίας θα γίνει την Κυριακή.

Για όσους δεν έρθουν στο Μαρκόπουλο να παρακολουθήσουν τους αγώνες, η ΕΟΙ θα μεταδώσει σε live streaming τους αγώνες το Σαββατοκύριακο, μέσω του site της www.hef.gr (live stream). Συγκεκριμένα θα μεταδοθούν οι κατηγορίες των Παίδων, Εφήβων, Νέων Ιππέων, Ενηλίκων και Αμαζόνων.

Αύριο οι αγώνες θα αρχίσουν και πάλι στις 10.00 και περιλαμβάνουν τους 1ους γύρους των κατηγοριών Παίδων ύψους 1.15μ., Αμαζόνων ύψους 1.25μ., Εφήβων ύψους 1.30μ. Νέων Ιππέων ύψους 1.30μ. και Ενηλίκων ύψους 1.35μ. και ακόμη την Κατηγορία Β ύψους 1.30μ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα