«Χρυσή» η MVP Κόντου, δεύτερος ο Φακίνος

Gazzetta team
«Χρυσή» η MVP Κόντου, δεύτερος ο Φακίνος

bet365

Δύο μετάλλια κατέκτησαν οι Έλληνες αθλητές στο 6ο Μεσογειακό Κύπελλο που πραγματοποιήθηκε στην πόλη Λααγιούν του Μαρόκου. Η Σταυρούλα Κόντου κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο της κατηγορίας των -57 κιλών, την ίδια στιγμή που ο Λευτέρης Φακίνος κατετάγη 2ος στα -58 κιλά. Υπεύθυνος προπονητής για τους δύο αθλητές ήταν ο Ιωάννης Μαμέκας.

Η Κόντου, η οποία σημειωτέον αναδείχθηκε από τους διοργανωτές και καλύτερη αθλήτρια των αγώνων, σημείωσε δύο νίκες στον δρόμο για το χρυσό μετάλλιο, όπως και ο Φακίνος, ο οποίος όμως στον τελικό ηττήθηκε από Μαροκινό Ναϊμά Μπακάλ.

Στο ευρωπαϊκό Hall of Fame οι Παλαιολόγος, Αθανασοπούλου, Ιωνάς
Τρία εκλεκτά στελέχη του ελληνικού ταεκβοντό, ο Grand Master Παναγιώτης Παλαιολόγου (κάτοχος 8 DAN), η παγκόσμια πρωταθλήτρια, Αρετή Αθανασοπούλου και ο τρεις φορές πρωταθλητής Ευρώπης, Γιώργος Ιωνάς, βρίσκεται εδώ και λίγα 24ωρα στο ευρωπαϊκό Hall of Fame των μαχητικών αθλημάτων.

Η εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε για δεύτερη συνεχή χρονιά, φιλοξενήθηκε στο αμφιθέατρο του Πολεμικού Μουσείου και τιμήθηκαν μερικά από τα μεγαλύτερα αστέρια των δυναμικών αθλημάτων.

 

Τελευταία Νέα