«Ξεσπιτώθηκαν» Ηλυσιακός και Ποσειδώνας μετά το λουκέτο στο Ιλίσιο!

Δήμος Μπουλούκος
«Ξεσπιτώθηκαν» Ηλυσιακός και Ποσειδώνας μετά το λουκέτο στο Ιλίσιο!

bet365

Κλειστό για σχεδόν 10 ημέρες παραμένει το Ιλίσιο κολυμβητήριο και το gazzetta,gr ρίχνει φως στο πρόβλημα που έχει οδηγήσει δεκάδες αθλητές του Ηλυσιακού και του Ποσειδώνα, να μην ξέρουν που θα προπονηθούν!

Στις 27 Νοεμβρίου λόγω της καταρρακτώδους βροχής δημιούργηκαν μεγάλα προβλήματα στο Ιλίσιο κολυμβητήρια και από τότε μένει κλειστό με αποτέλεσμα να μην έχουν που να προπονηθούν οι αθλητές του Ηλυσιακού και του Ποσειδώνα Ιλισίων. Οι δύο πισίνες γέμισαν λασπόνερα ενώ πρόβλημα υπάρχει και στο μηχανοστάσιο, στα μηχανήματα για τον καθαρισμό της κάθε πισίνας.

Μετά από συνεχείς ενοχλήσεις των γονέων προς τη δημοτική αρχή κι αφού πέρασαν αρκετές ημέρες με χαμένες προπονήσεις, άρχισαν να γίνονται κάποιες εργασίες το περασμένο Σάββατο που αφορούσαν στην άντληση του νερού ώστε να γίνει η πλήρης καταγραφή των ζημιών.

Αγνωστο είναι φυσικά το χρονικό διάστημα που θα απαιτηθεί για την κανονική επανελειτουργία του κολυμβητηρίου, καθώς κανείς δεν γνωρίζει το ακριβές μέγεθος των ζημιών και το οικονομικό κόστος της αποκατάστασης. Μπορεί ο Ηλυσιακός να αναφέρει ότι μετά από επικοινωνία με τη δημοτική αρχή πήρε διαβεβαιώσεις ότι είναι θέμα ημερών, να ανοίξουν ξανά οι πισίνες, αλλά μέχρι τότε δεκάδες αθλητές της κολύμβησης και του πόλο, δεν έχουν που να προπονηθούν και ο καθένας αναζητεί πρόχειρες λύσεις σε άλλα κολυμβητήρια της Αθήνας.

Μία λύση θα ήταν η μίσθωση κάποιων διαδρομών στο κολυμβητήριο του Δήμου Αθηναίων στο Γουδή, αλλά ως τώρα ο Δήμος Ζωγράφου δεν έχει προχωρήσει σε κάποια συμφωνία και οι αθλητές θυμίζουν «τσιγγάνους» που ψάχνουν χώρους σε όλη την πρωτεύουσα για να πέσουν στο νερό, οι οποίοι πάντως είναι πολύ μακριά από τα σπίτια τους και τα σχολεία τους, όσον αφορά στους μαθητές!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα