Ολυμπιακός - Μπρέσια 8-4

Αργυρώ Γιαννουδάκη
Ολυμπιακός - Μπρέσια 8-4

bet365

O Ολυμπιακός διαχειρίστηκε άψογα το άγχος της πρεμιέρας και κατάφερε να πάρει τη νίκη από την Μπρέσια με 8-4, σε ένα ματς με αρκετή ένταση, για την 1η αγωνιστική του Champions League.

Η «ερυθρόλευκοι» κλήθηκαν να αφήσουν πίσω την εκπληκτική περσινή πορεία, όπου έφτασαν στον τελικό του Champions League, προκειμένου να θέσουν νέες βάσεις με στόχο την κατάκτηση του βαρύτιμου τροπαίου φέτος και ανταποκρίθηκαν άψογα.

Σε ένα ματς με αρκετή ένταση, λόγω του σκληρού παιχνιδιού των Ιταλών, αλλά και του άγχους της πρεμιέρας οι Πειραιώτες μπορεί να έκαναν ποιοτικό παιχνίδι, αλλά ήταν αποτελεσματικό!

Οι σφικτές άμυνες ήταν το χαρακτηριστικό του πρώτου οκταλέπτου, με τον Ολυμπιακό να είναι εμφανώς «μουδιασμένος» επιθετικά και να χάνει στα πρώτα λεπτά τουλάχιστον δύο ευκαιρίες να βάλει γκολ.

Το σκορ άνοιξε ο Νίκολας Πρεσιούτι στα μέσα της περιόδου, με τον Εσπανιόλ να απαντά στο 1:48. Ο Ιταλός διπλασίασε τα τέρματα του με τον Μουρίκη να πετυχαίνει ένα πανέμορφο γκολ με δυνατό πλασέ 0:49.
Στη δεύτερη περίοδο, το άγχος της πρεμιέρας υποχώρησε για τους ερυθρόλευκους, οι οποίοι έγιναν πιο αποτελεσματικοί, επιθετικά. Ο Ντόσκας στο 2:55 έκανε το 3-2, με τον Γιάνοβιτς να διαμορφώνει το 4-2 0:43.

Με την έναρξη του τρίτου οκταλέπτου, ο συνήθης ύποπτος, Νίκολας Πρεσιούτι, πέτυχε το τρίτο προσωπικό του τέρμα 6:41. Η απάντηση ήρθε με γκολ οβίδα του Μυλωνάκη στην αριστερή γωνία του Ντελ Λούονγκο (5-3) και τον Κριστιάν Ναπολιτάνο να κάνει το 5-4 στο 1:03.

Ο Φουντούλης «πυροβόλησε» από μακριά τον Ντελ Λούνγκο στο 7:00 (6-4). Με τον Γιόσιπ Πάβιτς να βρίσκεται σε σπουδαία μέρα, ο Θοδωρής Βλάχος πανηγύρισε σε μία από τις επεμβάσεις του, με τον διαιτητή να του δείχνει δεύτερη κίτρινη και να τον αποβάλει με κόκκινη κάρτα. Η ένταση κορυφώθηκε καθώς τον απομάκρυνε εκτός πισίνας, ενώ ο προπονητής των «ερυθρολεύκων» δέχτηκε στο κεφάλι ένα μπουκάλι με νερό, το οποίο προφανώς προοριζόταν για τον διαιτητή. Τη θέση του Βλάχου στον πάγκο πήρε ο Κόλιανιν. Τα αίματα άναψαν για τα καλά, με τους παίκτες του Ολυμπιακού να εκτονώνονται στα δοκάρια του Ντελ Λούνγκο και πιο συγκεκριμένα τους Κολόμβο (2:24) και Μυλωνάκη (0:30).

Με τη λήξη του ματς ένας παίκτης της Μπρέσια πλησίασε τον Κώστα Μουρίκη και του είπε κάτι, το οποίο εξαγρίωσε τον τελευταίο, όμως ευτυχώς επενέβησαν άμεσα οι πιο ψύχραιμοι και το επεισόδιο τέλειωσε αμέσως.

Ο Ολυμπιακός κρατά το αποτέλεσμα και συνεχίζει βήμα-βήμα για την επίτευξη του μεγάλου στόχου, που δεν είναι τίποτα λιγότερο από την κούπα!

Ολυμπιακός - Μπρέσια 8-4
Οκτάλεπτα
: 2-2, 2-0, 1-2, 3-0

Ολυμπιακός: Εσπανιόλ 1, Μουρίκης 1, Ντόσκας 1, Γιάνοβιτς 1, Κολόμβος 1, Μυλωνάκης 2, Φουντούλης 1.
Μπρέσια: Πρεσιούτι Ν. 3, Ναπολιτάνο 1

 

Τελευταία Νέα