Βλάχος: «Θέλουμε τους φιλάθλους στο πλευρό μας»

Αργυρώ Γιαννουδάκη
Βλάχος: «Θέλουμε τους φιλάθλους στο πλευρό μας»

bet365

Σε ρυθμούς Champions League βρίσκεται η ομάδας πόλο Ανδρών του Ολυμπιακού η οποία μετράει αντίστροφα για την ευρωπαϊκή πρεμιέρα.

O «ερυθρόλευκοι» υποδέχονται την Τετάρτη (30/11) στις 18:30 στο «Π.Καπαγέρωφ» την Μπρέσια για την 1η αγωνιστική του LEN Champions League, έχοντας προετοιμαστεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Θυμίζουμε ότι την προηγούμενη εβδομάδα πραγματοποίησαν κοινές προπονήσεις και φιλικά παιχνίδια με την πρωτοπόρο του ιταλικού πρωταθλήματος, Προ Ρέκο. Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν για τον Θοδωρή Βλάχο ο οποίος υπολογίζει στις υπηρεσίες απάντων.

Εσπανιόλ: «Ένθερμοι με την ομάδα οι οπαδοί μας. Τους περιμένουμε την Τετάρτη»

Ο Άλμπερτ Εσπανιόλ δήλωσε στο osfp.gr: «Ξέρουμε ότι το πιο σημαντικό παιχνίδι μέχρι στιγμής είναι αυτό με την Μπρέσια την Τετάρτη. Δουλεύουμε για την αναμέτρηση αυτή εδώ και δυο μήνες και μετά τη νίκη με τη Γλυφάδα η προσοχή μας είναι στραμμένη στο ματς που ακολουθεί.

Το πρώτο πράγμα που διαπίστωση μόλις ήρθα από την Βαρκελώνη ήταν πόσο ένθερμοι είναι με την ομάδα οι οπαδοί μας. Μας υποστηρίζουν πολύ και αυτό είναι πολύ σημαντικό για εμάς. Τους περιμένουμε την Τετάρτη να μας ενισχύσουν και όλοι μαζί να πανηγυρίσουμε μια σημαντική νίκη».

O τεχνικός του Ολυμπιακού, Θοδωρής Βλάχος σημείωσε από την πλευρά του: «Είμαστε σίγουροι πως το κολυμβητήριο θα’ ναι γεμάτο.

Ο κόσμος θα’ ρθει να ενισχύσει την ομάδα που έφτασε πέρσι μία ανάσα από την κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ. Είναι το πρώτο παιχνίδι στην έδρα μας και θέλουμε τους φιλάθλους στο πλευρό μας, οι οποίοι μας δίνουν μεγάλη ώθηση.

Η Μπρέσια είναι μία σκληροτράχηλη ομάδα με τέσσερις καλούς ξένους και διεθνείς Ιταλούς παίκτες. Είναι ένα σύνολο που τα τελευταία χρόνια δεν έχει προβεί σε πολλές αλλαγές, με μικρές προσθαφαιρέσεις στο ρόστερ του.


Αυτό που πρέπει να προσέξουμε εμείς περισσότερο είναι πως πρόκειται για παιχνίδι – πρεμιέρα. Είμαστε μία πολύ καλή ομάδα και δεν έχουμε να αποδείξουμε κάτι. Όμως πάντα οι πρεμιέρες εγκυμονούν κινδύνους.

Το γεγονός πως παίζουμε στην έδρα μας και πρέπει να κερδίσουμε δεν πρέπει να μας γεμίσει άγχος. Θέλω να κάνουμε το δικό μας παιχνίδι. Να αποφύγουμε τα λάθη, να είμαστε σοβαροί και να δείξουμε ενθουσιασμό».

«Η κοινή προετοιμασία με την Προ Ρέκο ήταν το ελάχιστο δυνατό που μπορούσαμε να κάνουμε ενόψει των υποχρεώσεών μας στο Τσάμπιονς Λιγκ. Το είχαμε προγραμματίσει νωρίς. Ηθελε και η Προ Ρέκο να κάνει μαζί μας προετοιμασία, όπως αντιστοίχως είχε γίνει πέρσι στην Ιταλία.

Παίξαμε τέσσερα φιλικά παιχνίδια που είχαν υψηλό βαθμό δυσκολίας, τα οποία μας ανάγκασαν να παίξουμε διαφορετικά και να τα προσεγγίσουμε διαφορετικά σε σχέση με τους αγώνες για την Α1. Κάτι παρόμοιο θα πρέπει να κάνουμε από εδώ και πέρα στα παιχνίδια του Τσάμπιονς Λιγκ.

Να επισημάνω πως μετά την αναμέτρηση με την Μπρέσια θα φιλοξενήσουμε στον Πειραιά για κοινές προπονήσεις την Εθνική Κανάδα».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα