Την 6η θέση οι Τσόλα - Μαλκογεώργου στο World Trophy

Gazzetta team
Την 6η θέση οι Τσόλα - Μαλκογεώργου στο World Trophy

bet365

Οι Αθανασία Τσόλα και Σοφία - Ευαγγελία Μαλκογεώργου κατέκτησαν την 6η θέση στο αγώνισμα του Θεματικού Ντουέτου, στο πλαίσιο του 11ου World Trophy της FINA, το Σάββατο το απόγευμα, στην πόλη Γιανκτσού της Κίνας.

Οι νεαρές πρωταθλήτριές μας (που είχαν κατακτήσει το χάλκινο μετάλλιο στο Ντουέτο, στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Ριέκα το περασμένο καλοκαίρι) εκτέλεσαν με πολύ πάθος και δυναμισμό το πρόγραμμά τους, που -σύμφωνα με τους κανονισμούς- είχε κοινό θέμα για όλες τις ομάδες "Χορεύοντας στους δρόμους". Και σε μια χορογραφία που είχαν δουλέψει μόλις δύο εβδομάδες, αφήνοντας υποσχέσεις για το μέλλον. Βαθμολογήθηκαν τελικά με 88.400 β. και κατετάγησαν 6ες.

Το χρυσό μετάλλιο στο Θεματικό Ντουέτο πήρε η Κίνα με 92,6667 β., το ασημένιο η Ιταλία με 92,600 β. και το χάλκινο η Ρωσία με 91,400 β.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα