Μία ανάσα από το βάθρο η Δίβαρη

Αργυρώ Γιαννουδάκη
Μία ανάσα από το βάθρο η Δίβαρη

bet365

Μια... ανάσα από τον τίτλο του Παγκόσμιου πρωταθλήματος RS:X youth (κατηγορία U17), που διεξάγεται στη Λεμεσό, είναι η Κατερίνα Δίβαρη.

Μετά από 9 ιστιοδρομίες η νεαρή ιστιοπλόος του Ν.Α.Ο.Β.Β. βρίσκεται στην 1η θέση της γενική βαθμολογίας και μάλιστα με μεγάλη διαφορά από την δεύτερη Μ. Νάντλερ, καθώς έχει 58 β.π. και η αθλήτρια από το Ισραήλ έχει 109 β.π., ενώ στην τρίτη θέση βρίσκεται η Πολωνή Β. Μαρτσίνιακ με 117 β.π. Είναι δηλαδή πλέον απίθανο να μην στεφθεί η Δίβαρη παγκόσμια πρωταθλήτρια αύριο, που είναι η τελευταία ιστιοδρομία.


Στην μεγαλύτερη κατηγορία, αυτή των youth women, η Δίβαρη είναι 7η σε σύνολο 25 σκαφών. Στα youth men έχουν διεξαχθεί επίσης 9 ιστιοδρομίες και στον «χρυσό» στολίσκο των 36 σκαφών ο Κ. Οικονομίδης είναι 9ος με 47 β.π. Στον «αργυρό» στολίσκο επίσης των 36 σκαφών, ο Κ. Αστράπελλος είναι 5ος με 127 β.π., ο Λ. Τσορτανίδης 8ος με 131 β.π., ο Γ. Μπλατσούκας 12ος με 144,5 β.π. και ο Ι. Ν. Ζιντζόβας 20ος με 195 β.π.

Στην κατηγορία U17 τρεις Έλληνες αθλητές συμμετέχουν στον «αργυρό» στολίσκο των 20 σκαφών. Ο Αστράπελλος είναι 1ος, ο Τσορτανίδης 2ος και ο Ζιντζόβας 11ος.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα