Καταγγελίες Κορακάκη για την «παράγκα» της ΣΚΟΕ

Αργυρώ Γιαννουδάκη
Καταγγελίες Κορακάκη για την «παράγκα» της ΣΚΟΕ

bet365

Ο πατέρας και προπονητής της κατόχου δύο Ολυμπιακών μεταλλίων, Άννας Κορακάκη, Τάσος, συγχαίρει μέσω Facebook, τον... νέο πρόεδρο της ΣΚΟΕ.

Ο Έλληνας προπονητής, ο οποίος έχει θέσει υποψηφιότητα για εκπρόσωπος της ομοσπονδίας στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή, με ανάρτησή του στο facebook αναφέρεται στο καταστατικό της ΣΚΟΕ, σύμφωνα με το οποίο Πρόεδρος, Γενικός Γραμματέας, Ταμίας αλλά και οι πρόεδροι των επιτροπών σταθερού και πήλινου στόχου στο ΔΣ της ΣΚΟΕ πρέπει απαραίτητα να είναι μόνιμοι κάτοικοι του Νομού Αττικής.

«Συγχαρητήρια στον νέο Πρόεδρο της ΣΚΟΕ, η εκλογή του οποίου έγινε πριν τις εκλογές!!!!Και αυτό γιατί όπως βλέπουμε στην φωτογραφία στο άρθρο 15 παρ.3 του καταστατικού της ΣΚΟΕ, ο Πρόεδρος, ο Γενικός Γραμματέας, ο Ταμίας, οι πρόεδροι των επιτροπών σταθερού και πήλινου στόχου και οι δύο εκπρόσωποι των μη ολυμπιακών αγωνισμάτων στο Δ.Σ της ΣΚΟΕ, πρέπει απαραίτητα να είναι μόνιμοι κάτοικοι της περιοχής του Νομού Αττικής!!!!!!!! Μήπως θα ήταν καλύτερο να βάλετε οδό και αριθμό;

Οι υπόλοιποι δεν είναι Ελληνες και δεν έχουν δικαίωμα να υποβάλουν υποψηφιότητα για τα παραπάνω. Βέβαια δεν υπήρξε άλλη υποψηφιότητα από τον Νομό Αττικής. Τα πρόβατα υπό έλεγχο!!! Η συνέχεια το Σάββατο στις εκλογές της ΣΚΟΕ», αναφέρει ο Τάσος Κορακάκης στην ανάρτησή του.

Αντίπαλος του Τάσου Κορακάκη για την θέση του εκπροσώπου στην ΕΟΕ, είναι ο νυν πρόεδρος της ΣΚΟΕ, Παύλος Κανελλάκης, ενώ μοναδικός υποψήφιος για τη θέση του αναπληρωτή εκπροσώπου στην ΕΟΕ είναι ο Δημήτρης Καλογερόπουλος. Μοναδικός υποψήφιος για τη θέση του προέδρου της ΣΚΟΕ είναι ο Θανάσης Παπαγεωργίου.

 

Τελευταία Νέα