O Tζωρτζάκης «αποχαιρέτησε» τον άτυχο Βασίλη Ευσταθίου

Gazzetta team
O Tζωρτζάκης «αποχαιρέτησε» τον άτυχο Βασίλη Ευσταθίου

bet365

Ο διεθνής αθλητής της ποδηλασίας δρόμου, Πολυχρόνης Τζωρτζάκης «αποχαιρέτησε» με το δικό του τρόπο τον 16χρονη Βασίλη Ευσταθίου που έχασε τη ζωή του, όταν παρασύρθηκε από Ι.Χ. στην επαρχιακή οδό Τρικάλων - Καλαμπάκας.

«Στην θέση του μικρού Βασίλη θα μπορούσε να είναι ο καθένας μας , καλές αναβάσεις στον παράδεισο μεγάλε . Ας ελπίσουμε ο άδικος χαμός σου να είναι η αφύπνιση για περισσότερη προσοχή στον δρόμο και σεβασμό από όλους . Μακάρι να είσαι ο τελευταίος ποδηλάτης που χάνεται έτσι .
Ντινάρα αδερφέ σ'αγαπάω , κουράγιο», έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook o Πολυχρόνης, Τζωρτζάκης για να συμπληρώσει: «Κάποιοι σε αυτήν την Χώρα δεν μπορούν να καταλάβουν πόσο δύσκολo είναι να είσαι ποδηλάτης... δεν μπορούν να καταλάβουν ότι η αγωνιστική Ποδηλασία είναι τόσο σκληρή και επικίνδυνη, η κούραση είναι τόσο έντονη, που πρέπει να έχεις την αντοχή ενός Μαραθωνοδρόμου για να τερματίσεις ένα δύσκολο ετάπ, την οδηγική ικανότητα ενος οδηγου ΜotoGP για να κρατηθείς μπροστά, την εξυπνάδα και τακτική ενός παίχτη σκακιού ή την τύχη ενός παίχτη Ποκερ για να κερδίσεις έναν μεγάλο αγώνα...και όλα αυτά κάτω από χιόνι ή με καύσωνα...ρισκάροντας την σωματική σου ακεραιότητα στον δρόμο απέναντι σε ασυνείδητους οδηγούς και όχι μόνο...δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι οι ποδηλάτες είναι περίεργα πλάσματα που αξίζουν ΣΕΒΑΣΜΟ.

Κάποιος με ρώτησε με ειρωνικό ύφος τι χαρά παίρνω στην ποδηλασία τόσο καιρό.''χαρά;'', είπα." Δεν καταλαβαίνω την ερώτηση ''. Εγώ δεν το κάνω για ευχαρίστηση, το κάνω για την ζωντάνια και το ''γέμισμα'' που μου δίνει ο πόνος....Go Ride Your Bike!»

 

Τελευταία Νέα