Με τη συμμετοχή προσφύγων αθλητών το πανελλήνιο άρσης βαρών

Gazzetta team
Με τη συμμετοχή προσφύγων αθλητών το πανελλήνιο άρσης βαρών

bet365

Ένα ιδιαίτερο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Άρσης Βαρών, με τη συμμετοχή αθλητών και προσφύγων με στόχο την ευγενή άμιλλα και αλληλεγγύη, θα πραγματοποιηθεί από 24 έως 27 Νοεμβρίου στον Πολύγυρο Χαλκιδικής.

Η διοργάνωση θα διεξαχθεί στον Πολύγυρο Χαλκιδικής από τις 24 έως τις 27 Νοεμβρίου είναι ιδιαίτερο και η οικογένεια της Άρσης Βαρών το περιμένει με μεγάλη αγωνία.

Η Ελληνική Ομοσπονδία Άρσης Βαρών (ΕΟΑΒ) σε συνεργασία με τα Παιδικά Χωριά SOS δίνει την ευκαιρία σε πρόσφυγες, που αθλούνται στο Πρόγραμμα Υποστήριξης Προσφύγων των Παιδικών Χωριών SOS και του Διεθνούς Ινστιτούτου Αθλητισμού «Πύρρος Δήμας», να αγωνιστούν εκτός συναγωνισμού στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα.

Ανταγωνισμό, αγωνία, δράση, αλλά πάνω από όλα την ευκαιρία να μπουν ομαλά στην ελληνική κοινωνία, μέσω του αγαπημένου αθλήματος της Άρσης Βαρών, θέλουν να προσφέρουν όλοι οι συμμετέχοντες στους συνανθρώπους μας. Στο πλαίσιο του πρωταθλήματος θα πραγματοποιηθεί επίσης βράβευση των Παραολυμπιονικών της Άρσης Βαρών σε πάγκο, που συμμετείχαν στους Παραολυμπιακούς Αγώνες στο Ρίο 2016.

Με μεγάλη χαρά η ΕΟΑΒ καλεί όλους τους φίλους της Άρσης Βαρών, αλλά και τους κατοίκους της Χαλκιδικής να έρθουν στο γήπεδο, να απολαύσουν ένα από τα πλέον συναρπαστικά πρωταθλήματα των τελευταίων ετών, με αθλητές ιδιαίτερα υψηλού επιπέδου και να χειροκροτήσουν την προσπάθεια όλων των αγωνιζομένων.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα