Πανελλήνιο ρεκόρ παμπαίδων ο Ζουμπούλογλου

Πανελλήνιο ρεκόρ παμπαίδων ο Ζουμπούλογλου

Πανελλήνιο ρεκόρ παμπαίδων ο Ζουμπούλογλου

Με πολύ καλές επιδόσεις και ένα πανελλήνιο ρεκόρ ολοκληρώθηκαν οι δεύτερες ημερίδες πρόκρισης για το Γκραν Πρι Χριστουγέννων 25άρας πισίνας που θα γίνει στον Βόλο στις 10-11 Δεκεμβρίου. 

Το ρεκόρ πέτυχε ο Δημήτρης Ζουμπούλογλου του ΝΟ Καβάλας στα 100μ. Ελεύθερο της κατηγορίας Παμπαίδων Α' με επίδοση 53.16 καταρρίπτοντας το 53.25 του Χαρίλαου Καρακαΐδου από το 2008. Χαρακτηριστικό των αγώνων ήταν ο υψηλός συναγωνισμός και οι βελτιώσεις ατομικών επιδόσεων ενός μεγάλου αριθμού αθλητών.

Ο κ. Νίκος Κραουνάκης, Ομοσπονδιακός τεχνικός κολύμβησης σημείωσε πως: «Την άλλη εβδομάδα ολοκληρώνονται όλοι οι όμιλοι και θα δούμε ποιοι αθλητές έχουν πάρει την πρόκριση στο τελικό Γκραν Πρι στις 10-11 Δεκεμβρίου στον Βόλο.

Ο στόχος των αθλητών είναι για εκείνη την διοργάνωση. Σε αυτούς τους αγώνες ελπίζουμε πως θα δούμε συναρπαστικές κούρσες με πολύ καλές επιδόσεις. Οι κολυμβητές αυτό το διήμερο προσπάθhσαν να πιάσουν τους χρόνους ώστε να βρεθούν σε αυτήν την διοργάνωση. Για την εποχή οι χρόνοι ήταν ικανοποιητικοί».

Ο κ. Βαγγέλης Βούλτσος, Ομοσπονδιακός τεχνικός Βορείου Ελλάδος τόνισε: «Ήταν ένα διήμερο με πολύ υψηλό συναγωνισμό και θεαματική βελτίωση ατομικών επιδόσεων από πολλούς αθλητές. Αυτό συνέβη, παρά το γεγονός ότι υπάρχει μια ύφεση στα κολυμβητήρια της Θεσσαλονίκης. Η πρόοδος των αθλητών είναι πολύ μεγάλη παρά τις δύσκολες συνθήκες. Η συμμετοχή 520 κολυμβητών μας γεμίζει με αισιοδοξία».

 

Best of internet